4. Advent give away: Kähler Nellemann lysestage i snehvid

sponsoreretaffiliatelinks
Kahlergiveaway
Kahlernellemangiveaway (2) Kahlernellemangiveaway (3) Kahlernellemangiveaway (4) Kahlernellemangiveaway (5) Kahlernellemangiveaway (6) Kahlernellemangiveaway (7) Kahlernellemangiveaway (8) Kahlernellemangiveaway (9)

Kæreste læsere. Rigtig glædelig jul! Jeg håber, at julefreden har sænket sig over jer alle og I nyder en dejlig tid med jeres nærmeste. Min familie og jeg har lige set Disney’s Juleshow, og er så småt ved at være klar til en fantastisk juleaften.

Men inden jeg hopper i den lange nederdel og smækker lidt glimmer på øjnene, så vil jeg lige annoncere vinderen af årets 3. advent give away-konkurrence, og afsløre den fantastiske 4. advent give away, som jeg har glædet mig helt vildt til at dele med jer!

First things first: Vinderen af 3. advent give away 2017
Tak for jeres søde kommentarer og store deltagelse i min Rituals give away. Jeg sætter pris på hver og én af jeres søde kommentarer. Vinderen af et utrolig lækkert sæt Happy Buddha fra Rituals til en værdi af 595,- er:

 • Cecilie Holtze Jacobsen (kommentar nr. 12). Kære Cecilie, du får en mail fra mig, så hold øje med din indbakke. Og pakken bliver sendt direkte til dig. Tak for din deltagelse og rigtig glædelig jul.

4. Advent give away: Kähler Nellemann lysestagen i snehvid
Og så til årets sidste advents give away! Det er min store fornøjelse at udlodde denne smukke nyhed fra Kähler. Det er deres helt nye, smarte Nellemann lysestage, som de netop har lanceret dette efterår.

Lysestagen er en toarmet keramikstage, som findes i et væld af farver og smarte kombinationsmuligheder. Da jeg var til Kählers presselancering af efterårs- og vinterkollektionen tilbage i august, var denne nye lysestage stylet helt fantastisk, sammen med flere stager i samme model – men i forskellige farver. Jeg synes, at I skal klikke jer ind på Kählers hjemmeside, og se de mange styling muligheder, for de er ret fine! Direkte link her.

Denne konkurrences heldige vinder kan vinde én Kähler Nellemann lysestage i min favorit: den snehvide! Alt I skal gøre for at deltage er følgende:

 1. Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe (direkte link her)
 2. Følg Kähler på Instagram: @Kahlerdesign (direkte link her)
 3. Og husk at kommentere her i indlægget, at du har deltaget. Klik på kommentarfeltet i toppen af dette indlæg.

Held og lykke – og rigtig glædelig jul til jer. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Rigtig glædelig jul til dig og dem du holder af

 2. Krydser fingre! Og glædelig jul til dig:)

 3. Glædelig jul til dig og dine
  Skøn præmie❤️

 4. Deltaget, og glædelig jul

 5. Har netop fulgt begge profiler – rigtig glædelig jul til dig

 6. Så fin en giveaway :) Glædelig jul <3

 7. Jeg har deltaget og krydser fingre :D

 8. Deltaget glædelig jul

 9. Deltaget og glædelig jul

 10. Glædelig jul.
  Krydser fingre :)

 11. Jubii jeg deltager selvfølgelig:)

 12. Mit yndlings boligbrand – jeg deltager :)

 13. glædelig jul til dig og dine kære , håber du får et kanon godt godt nytår <3 tak for året der snart er gået <3 og alle spændende indlæg

  • Kære Jane. Mange tak for din søde besked – og mange gange i lige måde. Jeg er glad for, at du læser med :) Og håber at du vil følge med i det nye år også. KH Lise

 14. Lækker præmie.
  Følger allerede både dig og Kähler.
  Godt nytår.

 15. Hvis det ikke er for sent smider jeg lige et lod i puljen. Nogle gange bliver min indbakke oversvømmet, så jeg ikke får set alle indlæg. Håber du havde en dejlig jul og så vil jeg ønske dig et godt og lykkebringende nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *