4. Advent give away: Uslu Airlines perfect christmas kit

alle3-4 alle3-2 alle3-3 laebestift-1 laebestift-2 lipgloss-2 lipgloss-3 lipgloss-1 neglelak-2 neglelak-1

Hej og godeftermiddag mine søde læsere. Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend. Simon og jeg har bare slappet heeeelt af, hørt Den Korte Radioavis, Mads & Monopolet, drukket vin, spist god mad og vi har endda fået set et par afsnit af ‘The Crown‘ på Netflix. Det er min seneste besættelse. …Nå ja, og så har vi også haft tid til at julehygge :) Vi glæder os sådan til jul efterhånden (specielt mig… Okay, mest mig), og jeg er ved at have styr på de aller sidste julegaver :)

…And speaking of gifts; så er det jo dét, som det skal handle om i dag. Jeg har lige været forbi mit lokale posthus (Postkiosken i Føtex på Lyngbyvejen – God awful, but let’s not dwell on that). Jeg skulle hente denne måneds Goodiebox – den er endnu engang enormt dejlig, og jeg vil glæde mig sådan til at fortælle jer om den. Den kom også med det sødeste, personlige kort fra Goodiebox teamet. Det var simpelthen så fint! Vi må altså alle sammen huske at skrive et kort i hånden lidt oftere… Det bringer nu altså glæde :)

Vinderne af 3. Advent give away: Gavekort til Maid.dk
Vi skal jo nå to ting i dag. Og den første ting er at finde vinderne af forrige advents konkurrence. Jeg havde fornøjelsen af at udlodde intet mindre end 10 gavekort af 100,00 DKK pr. stk. til 10 heldige vindere til Maid Skagen. Hvis I er lidt i tvivl om, hvad Maid.dk er for en slags webshop, så kan I læse om dem i mit indlæg fra november, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med den nordjyske webshop :) Klik her. De ti vindere er listet her nedenfor og vil alle blive kontaktet af mig pr. email, hvor I også vil få tilsendt jeres individuelle gavekort til Maid.dk. Tillykke til alle ti vindere. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
Vinderne er følgende: 1. Tina Gargas Hesselberg (kommentar nr. 1), 2. Jane Rønsted Tvede (kommentar nr. 4), 3. Maria H (kommentar nr. 5), 4. Ketty Jensen (kommentar nr. 7), 5. Sarah (kommentar nr. 9), 6. Trine JH (kommentar nr. 11), 7. Anne-Marie (kommentar nr. 12), 8. Regina Ulf (kommentar nr. 14), 9. Marianne Juhl (kommentar nr. 15) og 10. Line V (kommentar nr. 17).

4. Advent give away: Uslu Airlines perfect christmas kit
Dagens andet punkt på dagsordenen er noget så skønt som endnu en give away… Og det er faktisk en forskønnende give away ;) Eller det kan man vist godt kalde den i hvert fald. Det er nemlig et lækkert sæt bestående af læbestift, lipgloss og neglelækker i en stilfuld mørkerød- og juleinspireret farve fra brandet Uslu Airlines. Uslu Airlines er et makeup-brand grundlagt af makeup-artist Feride Uslu, med produkter der både er af høj kvalitet og miljøvenlige.
Kittet her er perfekt til sæsonens julefrokoster, juleaften og mange andre festlige arrangementer. Personligt, kan jeg rigtig godt lide at blande læbestift og lipgloss. Således at jeg først putter den lækre, lille læbestift på læberne og efterfølgende påfører lipglossen for et lidt lysere og glossy look. Men de kan naturligvis også bruges hver for sig.
I dag og en lille uge frem har jeg fornøjelsen af at udlodde dette kit (læbestift, lipgloss og neglelak) til en samlet værdi af 490,- til én heldig læser her på bloggen :)

Det eneste I skal gøre for at deltage er følgende:
– Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe – direkte link her. 
– Følg Uslu Airlines på Instagram: @Usluairlines – direkte link her
– Kommenter på dette indlæg, at du har deltaget (Obs – find kommentarfeltet lige over overskriften på dette indlæg (der hvor der står kommentarer)). 

Jeg finder den heldige vinder allerede den kommende lørdag – altså lørdag den 24. december. Vinderen offentliggøres her på bloggen og får desuden direkte besked :) Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Rigtig god søndag. Tænk at vi allerede er så tæt på juleaften :)
XO Lise

Sponsoreret.
Indlægget indeholder affiliate links.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Jeg er med :-)

 2. Deltager spændt!

 3. Uh den kunne jeg sp godt tænke mig at vinde, krydser fingre!

 4. Tusind tak, hvor er det en dejlig nyhed :) Og jeg vil meget gerne prøve lykken med din nye giveaway også, hvis er okay :)

  Jeg håber, du har haft en hyggelig 4. Advent

  • Kære Maria. tak for dine kommentarer ;) Du er selvfølgelig mere end velkommen til også at smide et lod i denne uges give away :)

   Jeg håber, at du bliver glad for gavekortet til Maid.dk. Jeg håber, at du kunne sende det afsted allerede i morgen :)

   KH Lise

 5. Jeg prøver lykken igen :) Glædelig 4. søndag i advent :)

 6. Hvilken smuk giveaway. Dejlige photos. Jeg deltager med glæde. ❤️.
  Jeg er også fan af personlige hilsner.
  Rigtig glædelig december til dig og dine.

  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  • Hej Miatilda. Sikke yndigt navn du har, det er jeg aldrig stødt på før.

   Tak for din søde kommentar og fordi du læser med :) Og ja, personlige hilsner er altså undervurderet i dag – eller bare let glemt i hvert fald :)

   Glædelig december til dig og dine kære også, tak.

   KH Lise

 7. Ih hvor lyder det dejligt. Tusind tak. Prøver gerne lykken igen.

  Rigtig glædelig jul og advent❤️

  • Hej Anne-Marie. Det var så lidt, jeg håber, at du bliver glad for gavekortet :) .. Held og lykke i denne give away også – og rigtig glædelig jul til dig også. KH Lise

 8. Glædelig jul <3

 9. Caroline Stadsbjerg

  Deltager!

 10. Jeg deltager også! Glædelig jul!

 11. Uh en lækker giveaway!
  Jeg deltager <3

 12. Deltager <3

 13. Jeg er med <3

 14. Deltager, done, er med, håber ;-)

 15. Krydser fingre :)

 16. Jeg har deltaget! Mange kram og god jul :)

 17. Glædelig jul til dig og din familie

 18. Ej hvor blev jeg glad da jeg så din mail :) mange tak <3 :) håber det er ok at jeg deltager her også.
  Hvor er det altså et fint sæt.
  Glædelig jul:)

  • Kære Trine. Jeg er glad for, at du blev glad :)

   Og ja, du er naturligvis mere end velkommen til at deltage her også. Held og lykke i konkurrencen og glædelig jul.

   KH Lise

 19. Lækker præmie, krydser fingre <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *