About

vilaleodress (8) (900x676)

Hej og velkommen til min blog. Mit navn er Lise Vejnø, jeg er 31 år og indehaver af bloggen her tiende år.

True story: Bloggen startede som en blog om mine cirka 200 par sko. …Siden er der gået ti år og i takt med, at jeg løb tør for sko at skrive om, udviklede bloggen sig til mit kreative frirum, hvor jeg kan dele mine tanker og erfaringer med søde og trofaste læsere samt nye og nysgerrige nytilkommere.

I dag er bloggen blevet til meget mere end bare sko (om end jeg stadig har en hang til høje hæle og lækre støvler). Jeg forsøger at variere indholdet her på bloggen mellem mode, beauty, mad og boligindretning… De er fire emner, som begejstrer mig umanerligt meget til hverdag, og som jeg nyder at dele mine erfaringer og tanker omkring med mine kære læsere.

Lise
Jeg er født og opvokset i det nordjyske (Hjørring). Her tilbragte jeg de første tyve år af mit liv trygt og godt. Da jeg ramte de tyve, flyttede jeg til vidunderlige Aarhus og tog min bachelor i Nordisk Sprog og Litteratur (Dansk) på Aarhus Universitet, hvilket jeg afsluttede i sommeren 2013 – inkl. sidefag i Begivenhedskultur! Det var desuden også her, at jeg først startede min blog.

Efter fire gode år i Aarhus rykkede jeg videre til København – dels for at tage min kandidatuddannelse i Dansk og Kommunikation på Købehavns Universitet, dels for at få gang i min karriere indenfor kommunikation og dels for at dyrke min blog på et lidt mere seriøst niveau.
I 2016 afsluttede jeg min kandidatuddannelse i Dansk og Kommunikation, og jeg kan i dag kalde mig Cand. Mag. Jeg skrev speciale i kommunikation på Instagram til millennials for skønhedsbrands – og I vil således muligvis opleve her på bloggen, at formidling af- og om skønhedsprodukter både er en faglig- og en personlig interesse for mig. Dette kommer også i kraft af, at jeg i to år har arbejdet på PR bureau, hvor jeg var ansvarlig for flere større beauty brads – heriblandt TONI&GUY, TRESemmé, Dove og Vaseline. Siden rykkede jeg videre til distributionsselskabet Brands of Beauty, hvor jeg har arbejdet som marketing- & communications manager for virksomheden selv og dennes mange helt fantastiske luxury- og niche brands inden for beauty. Det var her at min kærlighed for skønhedsprodukter i nichekategorien for alvor fik lov til at blomstre – og den kommer jeg forhåbentligt aldrig til at lægge fra mig.

For to år siden blev jeg tilbudt mit drømmejob hos kommunikationsbureauet Advice. Et bureau som jeg havde beundret og drømt om at arbejde hos helt siden min studietid. I dag arbejder jeg som PR- og influencer-rådgiver for både store og små virksomheder, offentlige såvel som private. Jeg elsker alt fra strategi til eksekvering og nyder, at jeg fra tid til anden også får lov til at kloge mig på særligt influencer-området til foredrag mm.

Jeg har efterhånden boet i København i syv år – og elsker alt ved det! Københavns mangfoldighed, kreativitet og innovative miljø er konstant i forandring og føles på en eller anden måde utrolig trygt for mig. Simon og jeg nød knapt fire år på Østerbro, men bor i dag på fantastiske Vesterbro. Simon er min søde, dejlige, sjove og enormt tålmodige kæreste. Vi har en fælles kærlighed for mad! Både at lave mad og gå ud og spise med, hvilket I også vil kunne opleve her på bloggen og på min Instagramkonto.

Jeg har en dejlig men travl hverdag. Og det betyder, at jeg er ret kritisk med hvad jeg bruger min tid på. Men det betyder også, at jeg vil have løn for mit arbejde – også her på bloggen. Derfor vil der være sponsorerede indlæg her på bloggen fra tid til anden, og ofte. Men jeg vil gerne understrege, at det er ikke et nødvendigt onde for mig. Jeg er enormt glad for mine samarbejdspartnere, og siger kun ja til sponsorerede aftaler, som jeg selv føler, at jeg kan stå inde for.

I er altid velkommen til at kontakte mig med kommentarer og spørgsmål. Jeg er vild med at høre fra jer.

Kontakt: Lisev1989@live.dk – eller smid en kommentar her på siden.

Instagram: @LiseVejnoe

Facebook: Lises Blog – www.facebook.com/LisesBlogDK

Twitter: @LiseVejnoe

Kommentarer

 1. Hej Lise

  Jeg bliver nødt til at rose dig blog som jeg lige lagde besøg forbi
  Fordi jeg så dig i tv’et.

  Du virker helt vildt sød og jeg har mange af de samme interesserer som dig :)
  Hvis du er nysgerrig på at høre mere kan du finde mig andet sted på ovenstående navn.

  P.s bor også i Aarhus
  Vh
  Casper

 2. Hej Berta og Birgitt!
  Tak for jeres søde kommentar, det er jo altid dejligt at høre :)!

  Hvilke tips vil I gerne have? Så kommer jeg meget gerne med nogen :)?

  Og I kommer helt sikkert til at se mig noget mere i FLTL, jeg er glad for I følger med :)!

  Rigtig dejlig weekend til jer.

  Knus og kram Lise

  • Det er vi glade for du synes :)
   Hvordan plejer du dit hår? Det er så flot nemlig. Og hvordan får du det så langt??

   Hvor plejer du at købe dine sko og tøj? Vi er vilde med det :)

   God dag. Hilsen Berta og Birgitt

   • Hej igen Piger :)

    Åh, jeg er faktisk ikke ret god ved mit hår! Men jeg har fornyligt forelsket mig i Gliss’ nye serie Ultimate Oil Elixir serie – Jeg er helt vildt med balsamen, den gør mit hår vildt lækkert. Men Aussie’s 3 minute miracle cure, den er virkelig også god! Og gør underværker for mit hår. Derudover bruger jeg meget oliespray i mine hårspidser, lige pt er jeg glad for Gliss’ olie spray, men Indian Oil er virkelig også lækkert! Det skal dog masseres i.
    Jeg fontørrer og flader eller krøller mit hår hver dag, derfor bruger jeg en heat protect fra Redken. Jeg krøller mit hår med Remingtons krøllestav (den som bliver spids ude i enden), jeg friserer gerne mit hår efter jeg har krøllet det, for at give det et mere naturligt look og giver det derefter masser af hårspray, min yndlings er Got2B’s røde hårspray ‘2 sexy’. Jeg bruger også gerne ghd’s glansspray (den med blå skrift).

    Det er MEGET forskelligt hvor jeg shopper tøj. Min yndlings highstreet butik er Zara! Men jeg shopper også meget i H&M, Vero Moda og Selected. Derudover shopper jeg meget på Asos.com og Byflou.com.
    De fleste af mine sko køber jeg hos Blondie & Buster samt Posh Shoes i Aarhus :)

    Hvor er I søde! Hav en rigtig dejlig aften!

    Knus & Kram Lise

 3. Kære Lise.

  Jeg skriver til dig fordi dú har en fantastisk og feminin stil – du er ikke bange for at vise at du er en rigtig pige med stort P. Det syntes jeg er beundringsværdigt. Desuden så elsker jeg mennesker der elsker lyserød! Det må være verdens gladeste farve og jeg har altid noget på mig der er lyserødt om det så er et par øreringe, en taske, mine sko eller en kjole! ;) Lyserød er smilets farve. Jeg vil også gerne rose dig for den værdighed du bærer dig frem med både her i din blog og på tv – det er der mange der kunne tage ved lære af :)

  Jeg skriver også til dig fordi jeg sammen med min Prince charming har startet firmaet IBoom på http://www.iboom.dk og jeg har haft meget stor indflydelse på de pigede covers da jeg syntes rigtig mange sider har i læssevis af simple samlebåndscovers uden kant. Jeg kan godt li’ at udtrykke min personlighed i mine accessories og det gælder i særdeleshed også min Iphone! Så kunne du have lyst til at give mig din lyserøde mening om de covers jeg har valgt? Det ville jeg være super lykkelig for. Måske du endda kunne give mig nogle gode fif til hvad jeg skal kigge efter næste gang jeg skal bestille partier hjem?

  Fortsæt det gode arbejde med din blog søde!

  Knus Nette fra IBoom.dk

  • Hej Nette.
   Tusind tusind tak for din søde søde kommentar! Det varmer! Og betyder rigtig meget for mig!

   Hvor lyder det altså bare spændende med Iboom! Jeg vil meget gerne kigge på jeres covers :) Send mig en mail på lisev1989@live.dk :)

   Rigtig god weekend :) <3

   Knus og kram Lise

 4. Hej Lise.

  Rigtig fin blog du har dig.

  Synes dog at det ville klæde din blog, hvis du opgraderede dit kamera. Mange af dine billeder er lidt uskarpe og kedelige i farverne.
  Det vil virkelig løfte det visuelle, især hvor du så flittigt tager billeder :)

  Mvh Sidse

 5. Hej Lise

  Jeg kunne ikke finde din e-mail, så jeg skriver her.
  Jeg er i gang med at gennemføre et arrangement for århusianske bloggere den 30. maj (både seje aktiviteter, mad & drikke, foredrag samt mulighed for at møde en masse århusianske bloggere). Hvis dette kunne være relevant for dig, så høre jeg gerne fra dig på mvinter(a)vinterfryd.dk

  Hilsen M. Vinter
  Blogger Vinterfryd.dk

 6. Hej Lise
  Har du en email jeg må sende dig noget info på ang. en ny konceptsalon (Lab48c), der åbner i Aarhus i Mejlgade på lørdag d. 21. september? Måske kunne det være noget for dig.
  Venlig hilsen
  Alexandra

  • Hej Alexandra. Jeg har ikke modtaget nogen mail fra dig? Men jeg sender dig lige en mail så kan du vende tilbage der :) Knus og kram Lise

 7. Hej Lise håber du har det godt i Aarhus og det ville glæde mig en dag vi ses ved igen kh Sille e. Hansen ps:hvis du ikke kan huske mig er jeg din gammel niæse.

  • Kære Sille! Tusind tak for din kommentar. SELVFØLGELIG KAN JEG DIG HUSKE DIG FRØKEN! Du er ikke sådan lige til at glemme igen :)
   Jeg har det rigtigt godt og det håber jeg også du har?
   Knus og kram Lise

 8. Kære Lise. Jeg har oprettet et ny webshop der sælger billige ure.

  Jeg vil derfor spørge om du måske er interesseret i at jeg tilbyder alle dine læsere 20% rabat hele december måned. Du skal bare lave et opslag hvor du linker til min webshop

 9. Hej Lise.. Jeg synes du er rigtig smuk, og jeg elsker din blok! <3 Kram. Laura

 10. Hej Lise :)
  Super fin blog. Jeg er selv en piger der brænder for kommunikation, PR og mode og ville høre om du har nogle råd/idéer til uddannelser eller jobs som kan styrke mit CV. Jeg har sabbatår lige pt. og vil gerne have noget erfaring på kommunikation og mode området :)

  • Kære Pernille.

   Mange tak for din kommentar og tak fordi du læser med.

   Jeg vil foreslå dig at få noget erfaring, hvis du vil arbejde med mode – da min indtryk er, at erfaring og ambition er mindst lige så vigtigt, som din akademiske uddannelse. Jeg har selv været chefredaktør og tidligere frivillig skribent hos JEGELSKERMODE.dk – hvis du kan lide at skrive, at dette helt sikkert et godt sted at søge. Derudover tager Danish Fashion Institute mange frivillige praktikanter ind til diverse opgaver – og det er bestemt også et fornemt sted at have på cv’et. Mange PR bureauer der beskæftiger sig med showplanning, bruger også frivillige praktikanter til henholdsvis dressing og seating. Det kan du også overveje at søge.

   Mht. til uddannelse så er der en million uddannelser efterhånden du kan tage inden for kommunikation, PR og PA. Jeg har selv en uddannelse i dansk (bachelor) og overbygning i dansk og kommunikation. Du kan kombinere de fleste humanistiske med et års sidefag i journalistisk formidling eller begivenhedskultur, hvilket er meget relevant for kommunikation. Sidstnævnte har jeg selv taget, hvilket har givet mig virkelig god forståelse for events, eventmaking og oplevelsesøkonomi. Du kan desuden overveje en kandidatuddannelse i oplevelsesøkonomi.
   Men mit bedste forslag er nok, at opsøge studievejleder fra UG.dk – de har virkelig et godt overblik over hvilke uddannelser, der kan være relevante og hvordan de forskellige uddannelser kan kombineres, også i forhold til praktik.

   Held og lykke, jeg håber du kunne bruge mine svar til noget.

   Mvh Lise

 11. Hej Lise.
  Jeg skriver da jeg er interesseret i sådan nogle sølv glimmer sko som dine fra Shoe Biz. Jeg ved godt at du lagde det ud i 2013, men ville lige høre om du vidste man stadig kunne købe dem og eventuelt hvor? De er bare så flotte.
  Hilsen Caroline.

  • Kære Caroline. Du skal være heldig, at finde en Shoe Biz forhandler som stadig ligger inde med et par, da de ikke længere er i sortiment. Mine er købt hos Blondie & Buster i Maren Smeds Gyde i Aarhus. Jeg ved at, at Posh Shoes i Ryesgade i Aarhus også havde netop denne model. Butikken har dog siden skiftet navn til Zjoos, men det er samme adresse og samme indehaver. Så mit bedste bud at at prøve Blondie & Buster og Zjoos i Aarhus. Ellers kan du forsøge, at ringe ind til Shoe Biz og spørge dem om de kan hjælpe dig.

   Jeg håber det lykkes :)

   MVH Lise

 12. Søren Sälik Poulsen

  Hej – vil bare sige, at det er en vildt god blog :) har først fundet den i dag, bedre sent end aldrig, og ska’ altså lige give dig et kompliment:

  det er vildt nemt at hoppe ind, selv om jeg har glippet 4 år, og uden at føle mig hægtet af det mindste :)

  jeg følger helt sikkert med :)

  Gode hilsner,
  Søren

  • Hej Søren. Tusind tak for den søde kommentar – det sætter jeg rigtig meget pris på. Jeg er glad for, at du fremover læser med :) Rigtig god aften. KH Lise

 13. Fed side Lise. Rigtig god inspiration til stort og småt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *