Académie Scientifique de Beauté Violet Juice Cream (ansigtscreme)

academie-2 academie-4 academie-1 academie-6
Académie Scientifique de Beauté Violet Juice Cream, 50 ML, cirka 260,00 DKK (35 euro)

Beauty er virkelig et af mine yndlings emner – både her på bloggen og som samtaleemne (ja, man kan godt få lidt ondt af Simon fra tid til anden… Han skal altså virkelig lægge øre til meget). Og jeg knuselsker december! December er så fyldt med glitter og glimmer, fest og farver – og alle julens fester og -frokoster giver anledning til smuk, glitrende julemakeup… Jeg vil glæde mig sådan til at snik snakke med jer om lækker julemakeup (apropos makeup – så husk at deltage i min give away med makeup svampe) – men inden vi når dertil, synes jeg, at vi lige skal få hudplejen på plads først.

Kan I huske, at jeg for nyligt nævnte, at jeg har fået mig en ny skønhedsrutine? Denne nye skønhedsrutine indebærer tre nye produkter – en ny ansigtsolie, øjenolie/øjencreme og sidst men ikke mindst: En ny ansigtscreme. Min nye ansigtscreme er fra Académie Scientifique de Beauté. Kender I brandet? Det er fransk, 100 % fransk produceret og har eksisteret siden 1890. I kan finde det hos udvalgte forhandlere samt hos diverse skønhedsklinikker. Specielt for Académie Scientifique de Beauté er, at deres tilgang til produktudvikling altid er videnskabeligt funderet og baseret på ingredienser med tydelig effekt.

I løbet af de sidste 4 – 5 uger har jeg brugt Académie Scientifique de Beautés ansigtscreme Violet Juice Cream. Det er en limited edition med violer som virker fugtgivende og blødgørende mod huden samt beskytter mod ydre påvirkninger – som f.eks. forurening. Den efterlader huden med en flot og frisk glød. Og jeg synes faktisk at den virker! Ofte lover hudplejeprodukter med end de kan holde – men ikke i dette tilfælde. Oplevelsen med Violet Juice Cream er virkelig fantastisk! Først og fremmest dufter den dejligt. Derudover er den jo virkelig yndig på badeværelseshylden… Og vigtigst af alt: Den efterlader huden enormt lækker og blød, men uden at fedte – både morgen og aften.

Jeg har været rigtig glad for at bruge denne ansigtscreme. Académie Scientifique de Beautés Violet Juice Cream får fire ud af fem stjerner af mig og kan varmt anbefales. I kan finde jeres nærmeste forhandler af brandet ved at kontakte Tina Møller Jørgensen på telefon +45 86 86 41 72 – alternativt kan I besøge Académie Scientifique de Beautés danske Facebook side – direkte link her.

Rigtig god aften. 
XO Lise 

Sponsoreret – produktet er modtaget i gave.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hej søde Lise,

    Er du ikke hos Outcom længere? :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *