And the winner is / BareMinerals give away

VINDERBAREMINEALS

…Jeg har simpelthen haft den dejligste eftermiddag og aften! Og jeg har nået så mange ting – bl.a. at shoppe ny cykel (jeg vil glæde mig til at vise jer den), afhente ikke blot én men to pakker (indlæg følger…bl.a. med nye sko!), tilbringe dejlig kvalitetstid med min kæreste – inkl. en hyggelig dinner, hvor vi mæskede os i Lele’s herligheder OG jeg har nået at sortere vasketøj (jaja, hverdagens små glæder). 

En anden ting, som jeg har nået her til aften, er at udtrække en heldig vinder af min bareMinerals serum bronzer give away. Tillykke til Ida Jensen (kommentar nr. 9). Vinderen får også direkte besked pr. mail (…så hold øje med din mailbox). Tusind tak til alle der har deltaget.

Husk at I kan læse min anmeldelse af den lækre bronzer her. 

Rigtig god aften til jer. 
XO Lise

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *