And the winner is / TRESemmé Keratin Smooth Give away

total (2) - Copy - Copy

Hej og godaften darlings og tak for jeres tålmodighed i dag. Jeg ved, at mange af jer har ventet spændt på dagens indlæg, og på at jeg skulle afsløre, hvem vinderen af min TRESemmé Keratin Smooth konkurrence er. Så tak for det først og fremmest – tak fordi I læser med og tak fordi I tager jer tiden til at deltage i mine konkurrencer. Jeg sætter rigtig meget pris på det.

Inden vi når så langt, så vil jeg lige tillade mig at bruge et par linjer på at fortælle jer om min weekend – og som altid; vil jeg også meget gerne høre om jeres… Har I haft en god weekend søde læsere? Simon og jeg har tilbragt endnu en weekend i det jyske. Denne gang var vi i vores højt elskede Aarhus for at høre nogle gode venner give koncert, feste hos min bedste veninde og generelt bare nyde byen og Aarhus festuge. Simon og jeg har begge boet i Aarhus i flere år, så byen har en helt særlig plads i vores hjerter – og det er altid nostalgisk at komme tilbage.

Noget andet, som også kan gøre mig lettere nostalgisk, er TRESemmé. TRESemmé var én af mine første annoncører her på bloggen – og deres produkter er nogle, som jeg har holdt af i mange år. TRESemmé har således været med mig i mange år – både her på bloggen, i mine daglige skønhedsrutiner og endda i mit arbejdsliv – og det er nogle produkter, som jeg kender rigtig godt og kan stå inde for. Derfor er det også med stor stor fornøjelse, at jeg her til aften kan glæde en heldig læser med en lækker pakke fra TRESemmé fyldt med plejeprodukter fra deres Keratin Smooth-linje.

Så stort tillykke til Sus L. Hansen (kommentar nr. 17). Jeg håber, at du bliver glad for dine syv nye produkter fra TRESemmé. Tak til alle der tog sig tiden til at deltage i konkurrencen.

Rigtig god aften.
XO Lise

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *