Anmeldelse: Syoss Supreme Selection Restore

Godaften My Dears and welcome… 

Jeg håber I har fået jer en god start på ugen? Det har jeg! Min bedste veninde flyttede nemlig ind i går, så jeg stod op sammen med hende i morges! Pretty damn good start of the week if you ask me ;) 

I aften vil jeg fortælle jer lidt om de nye Syoss Supreme Selection, som jeg har fået lov at prøve. Jeg fik faktisk den flotte nye shampoo og balsam for et godt stykke tid siden, men de tog længe at komme igennem. Det er nemlig nogle gode store tuber!

z14934741Q

 

Syoss Supreme Selection er en ny hårplejeserie fra tyske Syoss som lover at reparerer og regenererer skader i håret. De har lavet to linjer;
– Restore-serien som reparerer beskadiget eller ekstremt slidt hår.
– Og Revive-serien som intensiverer og bevarer det farvede hårs glans.

syoss

 

Jeg har testet restore shampoo og balsam, da jeg ikke farver hår. Mit hår er desuden ekstrem slidt, så disse produkter må jo nærmest være tiltænkt mit hår ;)

Desværre har resultatet ikke helt været som håbet. Men skal jeg være ærlig, så skal der nok også et mirakel til at reparerer mit mega skadede, slidte og nærmest brændte hår efterhånden.

Tuberne er så flotte og virkelig luksus at se på! En perfekt lille ekstra julegave, hvis du lige står og mangler de sidste ting til mor eller søs. Jeg synes desuden man får virkelig meget for pengene. Du får 250 ml. for den vejl. udsalgspris af kun 59,95 kr.!

syoss (1)

…Så min konklusion er:
Plusser: Virkelig flot og eksklusivt udseende emballage, mangle ml for pengene, flot og lækker konsistens (gold) samt lækker duft.
Minusser: Produktet holder ikke helt hvad det lover. Mit skadede hår er ikke reparereret eller regenereret, desværre. Shampooen lover desuden at være særlig mild, det synes jeg dog ikke den er – jeg synes den var lidt hår ved både min hovedbund og mit tørre hår.

Nu vil min kære BFF og jeg se Sex and the City og drikke kakao :)

XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *