ÅRETS VINTERSTØVLER

Hej og godaften mine kære læsere! Velkommen tilbage :) 

Jeg beklager jeg ikke fik blogget til jer i går, jeg havde travlt med julegaveshopping og bio med min skønne veninde Tanja! Vi var i BioCity og se ‘Hobbitten 2’ og jeg synes faktisk den var ret god :) Tanja har dog et noget mere kritisk øje, når det kommer til film anmeldelser – I kan allerede læse hendes anmeldelse af filmen på hendes blog The Film Expert Wannabe.

I dag vil jeg vise jer mine nye vinterstøvler. Jeg synes bestemt det er årets bedste bud på de perfekte vinterstøvler! Jeg elsker dem fordi de liige har lidt hæl, which I like… I’m like a hobbit, but with prettier feet. I får en omgang billeder her ;)

foto 4
Mine nye lækre vinterstøvler er fra danske Shoe Biz Copenhagen.

foto 1
Støvlerne er købt hos min yyyyyndlings skobutik – Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C.

foto 3
Støvlerne er i nubuck skind, med uldfor og en lækker skridfast sål. Jeg vil bruge støvlerne med chinos/løse bukser såvel som stramme sorte jeans. Jeg har allerede haft dem på med et par stramme sorte jeans og en stor strikketrøje, og min lækre blå Elvine jakke, da jeg var ude og gå en tur med min søde bonusnevø Jonathan :)

Det var det jeg havde til jer i aften ;) Btw lige nu får I ét  produkt gratis, når I køber et produkt hos Photobox.dk :)

Fortsæt god onsdag! 

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hvor har ud købt skoene henne? Er nemlig på udkig efter dem, men de er nemlig ikke i min størrelse .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *