Back from the weekend

Hejsa kære læsere!

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig weekend! Det har jeg! Jeg beklager derfor, at jeg har været fraværende… Men jeg har haft dejlig travlt! Fredag brugte jeg sammen med min kære bff Janie, på at hygge med take-out, snacks og Vampire Diaries! Bedste serie ever! I det bedste selskab :) Lørdag jobbede jeg naturligvis hos Blondie & Buster, for herefter at mødes med min skønne veninde Kirsten, for at handle ind til middag til vores lille madklub – som jeg tilbragte lørdag aften og nat i selskab med! Dejlige damer! Det betød dog at jeg brugte søndag på sofaen med selskab fra en gang tømmerbasser – æv! Men sikke en herlig weekend. Jeg håber jeres var ligeså?

I aften vil jeg vise jer et lille weekend outfit, til inspiration :) Jeg er simpelthen så vild med lange kjoler – da de både kan være vildt stilfulde og vildt afslappede! Her får I et lidt mere classy, evening look. Og hertil vil jeg gerne tilføje, at jeg synes ikke lange kjoler begrænser sig til sommermånederne – Style dem evt. med pels og de er perfekte til de kolde, festlige nætter i DK :) I får lidt outfitbilleder her :)

Kjolen her er perfekt med kilehæle til sommermånederne og perfekt med let spidse pumps i vintermånederne.

Kjolen har bare skuldre, hvilket jeg elsker! For et mere sofistikeret og mindre festligt look, sæt da håret op :) Det er altid vildt stilrent! 

Den smukke kjole her er fra Just A Girl – Direkte link her.

Foruden denne fine sorte med sort/hvid leoprint, fås kjolen også i hvid med natural leoprint samt i flere forskellige ensfarvede udgaver og med flotte mønstre og striber. Se dem alle på www.justagirlsj.dk.

Kjole: Just A Girl / Sandaler: Bianco Footwear / Tattoo: Aarhus Tattoo Center. 

 

Billederne er taget af aller skønneste Tanja Kirk :) Besøg hendes blog! Thefilmexpertwannabe.blogspot.dk.

BTW! Vi har netop skudt en ny konkurrence i gang hos JEGELSKERMODE hvor I kan vinde et valgfrit cover fra Lux-Case.dkLæs om konkurrencen her.

Rigtig god aften til jer :)

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *