Barbara I Gongini

foto (1)

_dsc8079
Min absolutte yndlings look fra Barbara I Gongini’s AW15 kollektion!

_dsc8029
Super cool print på flere pieces fra Barbara I Gongini AW15

_dsc8036
Elsker denne frakke til herrerne! You should all go buy!

_dsc8244
No one does oversize like Barbara! Jeg elsker frakken, specielt i kombination med de lange læderstøvler! love love love!


Evening Dears <3 Og velkommen til endnu en omgang aftenlæsning! 

I kan tro jeg har hygget mig her til aften! Jeg har nemlig været til galla og danseopvisning på Hjørring Gymnasium, for at se min smukke kusine Marie danse lanciers med hendes flotte kæreste Anton. De var så gode! Og ikke mindst flotte og smukke! I morgen er det min søsters tur og jeg glæder mig meget til at se hende danse også!

Og fra én fantastisk ting til en anden! I dag vil jeg nemlig vise jer en lille video fra Barbara I Gongini showet på Københavns Rådhus 29. januar 2014, under Københavns AW15 modeuge!
Endnu engang leverede Barbara I Gongini en fantastisk, melankolsk og dramatisk både kollektion og show! Altid en oplevelse udover det sædvanelige! Herligt!
Barbara I Gongini designer altid både én kollektion for the ladies og en til herrerne! Barbara var bestemt tro mod sig selv, og genkendelig, i hendes mange draperinger, lag på lag og sort-hvide nuancer. Men denne gang havde hun også smidt nogle seje tryk ind hist og her, det fungerede ret cool og gjorde kollektionerne mere street-wear-agtige!
Jeg er altid glædeligt imponeret over Barbara I Gongini’s see-through pieces, og hvordan hun formår at få lag på lag wear til at se sexet ud, både til kvinder OG TIL MÆND! Jeg ville ønske jeg så flere mænd i det danske modebillede med Barbara I Gongini’s stil!

All in all – an amazing show! Atmosfæren, stemningen, musikken, makeuppen, håret og det fantastiske tøj udgjorde et fantastiske show og ikke mindst en mindeværdig oplevelse! I loved it! Som altid stod Marlo Saalmink for Barbara I Gongini’s show, så det blev gennemført med stil! Tak for et fantastisk show til Barbara I Gongini og Marlo Saalmink.

XOXO Lise 

  En lillle video fra slutningen af den fantastiske show!

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *