bareMinerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer

BareMinerals (1) BareMinerals (2) Billede 16-05-2016 19.29.42 Billede 16-05-2016 19.28.48 BareMinerals (4) Billede 16-05-2016 19.29.38 (1)
bareMinerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer, 30 ML, 365 DKK

Nød I billederne af mine smukke, nye sko i går? I did. Jeg havde simpelthen sådan glædet mig til at dele dem med jer. Endnu et indlæg, som jeg har glædet mig til at dele med jer, er dette.

Kan I huske, at jeg for små tyve dage siden fortalte jer, at jeg havde været til Danish Beauty Awards 2016? Ellers kan I jo kigge lidt på min Instagram-post fra samme aften – direkte link her. I kan tro, at det var en presset eftermiddag for mig, inden jeg susede afsted i en taxi for at ankomme på den røde løber til Danish Beauty Awards. Jeg har fri klokken 16:00 om fredagen i Hellerup. Det tager mig cirka 15 min. at komme hjem til Østerbro derfra. … Danish Beauty Awards startede klokken 18:00, men showet gik først i gang klokken 19:00. Så jeg skulle altså ankomme derimellem. Jeg havde under to timer til at blive færdig og præsentabel. I disse to timer skulle jeg finde ud af; hvad jeg skulle have på, lægge make-up (og beslutte mig for make-up’en vel og mærket) og sætte hår. Stress, siger jeg jer, stress. …Og oven i det skulle jeg finde en løsning på min kridhvide hud, som ikke indebar en længere selvbruningsproces.

Heldigvis for mig, havde jeg for nyligt modtaget denne skønne bronzer fra bareMinerals. Den reddede virkelig hele min aften. Jeg smurte den på mine bare arme, og det så fantastisk ud! Instant effect, uden at dufte kunstigt eller af andre ærgerlige ting. Den er i virkeligheden mere beregnet til ansigtet end armene, og jeg har da også primært brugt den i mit ansigt siden… Men jeg synes lige, at I skulle have tippet med ;)

Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer er perfekt til at bruge til contouring eller high-lighting. Den er forholdsvis tynd og tilpasser sig derfor perfekt til alle hudtyper – og så er den virkelig let at fordele. Jeg er blevet fuldstændig afhængig af den. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke får meget sol disse dage, grundet mine manger timer på kontoret og efterfølgende læsesalen… Så jeg er vild med at kunne snyde lidt.

bareMinerals Bareskin Sheer Sun Serum Bronzer indeholder stamceller fra syren, som er rige på beskyttende antioxidanter og mineraler, som skaber den fine solskinsglød. Den er desuden fri for olie, silikone, parabener og parfume. Den vejl. udsalgspris er 355,- og den kan købes i Magasin, Stylebox og hos udvalgte klinikker og spa’er. Den er helt sikkert et must have til sommerens fine solskins-looks. Produktet får fem ud af fem stjerner af mig. 

XO Lise 

Sponsoreret – produktet er modtaget i gave.

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Jeg vil også gerne vinde den :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *