Bedste tidsfordriv i corona-tid: Le Mini Macaron Metallique Chrome

reklame

Le Mini Macaron Metallique Chrome Manicure sæt 184,95 DKK

Hej min ven. Nå, how are things? Holder I stadig humøret højt i corona-land? Her er alt godt, jeg arbejder fortsat hjemme og har løbet mig en lille tur i dag. Herudover, så har jeg endelig fundet tid til at teste Le Mini Macarons chrome-manicuresæt  – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde! For wauw wauw hvor er det flot! Hvis du ikke kender Le Mini Macaron, så hop lige tilbage og læs dette indlæg om konceptet, inden du fortsætter…

Sættet indeholder deres chrome-sølvglimmer, en lille applikator, som du skal opføre glimmeret med og en gel-topcoat. Lige umiddelbart kiggede jeg på det løse chrome-sølvglimmer og den lyserøde applikator og tænkte umiddelbart, at det bliver satme svært at få et pænt resultat ud af… Men det var pisse nemt! og blev pisse flot!

Sådan gør du:

  1. Start med at lægge en gel-basecoat eller almindelig Le Mini Macaron farve på neglen og smid den ind under din LED-lampe (ja, sådan en skal du naturligvis have).
  2. Straks efter at dit første lag er hærdet, skal du have det smukke chrome-sølvglimmer på. Jeg vil anbefale, at du lige smider et håndklæde ud som underlag, inden du giver dig i kast med sølvglimmeret. Tag så applikatoren, dyp den i chrome-sølvglimmeret (du behøver ikke tage ret meget på af gangen) og glat det lige så stille ud over hele din negl. Vær ikke bange for at køre nogle gange med applikatoren – både med og uden glimmer – indtil du opfør det ønskede resultat. 
  3. Når du er tilfreds med resultatet, skal du køre gel-topcoaten over.
  4. Smid herefter straks din negl ind under LED-lampen. Jeg gav mine negle to ture under LED-lampen, efter de havde fået topcoat på. 
  5. Og så er du faktisk færdig – easy peasy og pisse flot!

Det kan virkelig varmt anbefales venner! Jeg lægger lige en lille video ud på min Insta-story også, så I kan se resultatet.

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *