Black and Gold – I called it!

foto 1
Tommy Hilfiger, Holiday Collection 2014.
Unavngivet
MoschinoØreringeJumpsuitPumpsArmbånd sortArmbånd guldTommy Hilfiger.

Godeftermiddag kære læsere og velkommen. Jeg håber I nyder lørdagen? Det gør jeg! Hygger i Aarhus for en gangs skyld. Min kæreste og jeg var for resten lige forbi Passione i Borggade og få frokost – vildt lækkert! Klart anbefalelsesværdigt!

…I dag skal det faktisk handle om Christmas! Jeg var nemlig forbi PRD Agency i onsdags, som bl.a. huserer Tommy Hilfigers lækre item. Her fik jeg muligheden for at kigge og mærke på en helt fantastisk skjorte fra ovennævnte – og gud hvor var den smuk! En let, sort skjorte fra Tommy Hilfigers Holiday Collection med små guld bomber på… Så fin! Det inspirerede mig til at tænke, at det må absolut være looket til jul… Så I CALLED IT! Eller Tommy Hilfiger gjorde. Uanset er guld jo altid smukt, specielt til jul, og sort altid klassisk – de to temaer sammen giver et ret fint jule-look, som jeg allerede nu glæder mig til at rocke :)

Feel inspired og hav en fantastisk lørdag!
XOXO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *