Blotterazzi by Beautyblender

1 2 6 (1) 6 (2) 7 8
Beautyblender blotterazzi (2 stk. inkl. itui) 159,- hos Cocopanda.dk

Mens jeg venter på at min neglelak tørrer, tænkte jeg at jeg lige ville tjekke ind her hos jer. Jeg skal til den mest fantastiske 1920’er fest i aften hos de smukke piger fra Impression PR – og glæder mig meget! Så husk endelig at følge med på Instagram @LiseVejnoe i løbet af aftnen.

Men inden jeg vender tilbage til spejlet og forsøger at sætte en skøn 1920’er frisure, vil jeg lige tippe jer om det smarteste beauty produkt – som er helt perfekt til festlige aftner og varme sommerdage.

Jeg har sikkert fortalt jer om oil blotting sheets før, har jeg ikke? Det er sådan nogle smarte, små stykker papir, som absorberer fedt på huden – og dermed fjerner det skinnende look, som man kan få i løbet af dagen eller aftnen. Det hader jeg! Og jeg får det desværre let, derfor er jeg rigtig glad for oil blotting sheets... Også fordi at jeg slipper for at slæbe en pudder med mig, når jeg tager ud. Jeg er dog ikke så vild med “køb og smid væk”-konceptet, som oil blotting sheets desværre skriver sig selv ind i… Og derfor er jeg ret begejstret for, at kunne fortælle jer om Beautyblender’s ‘Blotterazzi’.

Blotterazzi er svampe – på samme måde som man kender den fra Beautyblender’s makeup-svampe – men de fungerer på samme måde som oil blottings sheets. Den store forskel er, at de kan skylles og bruges igen og igen. De er formet til at passe til alle konturer i ansigtet, og kan dermed komme godt ind i alle hjørner… Smart ikke?

Blotterazzi by Beautyblender forhandles hos diverse skønhedswebshops – bl.a. hos Cocopanda.dk til 159,- direkte link her. Det må absolut være dagens mest brugbare tip herfra!

Rigtig god aften.
XO Lise

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *