Boliginspo: Ombetræk din opslagstavle

IMG_1705 IMG_1712 IMG_1713 IMG_1717 IMG_1719 IMG_1759 IMG_1761 IMG_1763

Vi har fået en opslagstavle op og hænge derhjemme, og det er simpelthen noget af det dejligste. Derfor vil jeg i dag tippe om neotp sådan en.

Tricket er egentlig fra min mor. Det var nemlig hende, som i sin tid forærede mig en drøn-smart opslagstavle som matchede mine puder, dengang jeg boede i Aarhus. Siden har puder og mere til ændret sig i mit hjem – også lokationen for den sags skyld… Og jeg besluttede mig derfor for at ombetrække min opslagstavle, da Simon og jeg flyttede på Østerbro for et års tid siden. Og trods salgsekspedientens skepsis i Stof2000, så lykkeds det mig da – og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet! Derfor giver jeg i dag tippet videre.

Du skal bruge: 

  • 1 kork-opslagstavle
  • En pistol/maskine til at skyde hæfteklammer i med 
  • 10 – 30 hæfteklammer
  • To små skruer
  • Ståltråd 
  • Nyt stof

Har du en gammel kork-opslagstavle eller lignende, så er det simpelthen så nemt at ombetrække den, så den matcher resten af dit hjem. Smut forbi din lokale stofforhandler og udvælg dig lige præcis det stof, som du kunne tænke dig. Pak herefter din gamle kork-opslagstavle ind, næten præcis som du ville gøre med en gave. Hæft derefter stoffet godt og stramt fast på bagsiden af opslagstavlen – og hele vejen rundt! Prik herefter hul i stoffet bagpå, der hvor skruerne til ophænget skal sidde. Skru skruerne i med hænderne og bind ståltråd mellem de to skruer. … Det er simpelthen så nemt! Og derefter hænges den bare op på væggen :)

Jeg kan godt sige jer, at det er nemt :) og det varmer sådan, at have gamle kort, billeder og lignende hængende fremme som sådan en daily reminder.

Rigtig god onsdag. Og skriv endelig for spørgsmål :)!
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *