Boots and bare legs

Hejsa søde læsere.

Har I haft et par dejlige weekend dage? Det har jeg! Dog med lidt for mange tequilaer i går… Generelt burde jeg holde mig fra tequila. Men ikke destro mindre havde jeg en fantastisk aften i går, hvor vi fejrede min smukke veninde Rikke :)

Inden jeg går i gang med at vise jer mine nye støvler (yes, støvlehøsten er begyndt!), vil jeg vise jer lidt inspirationsbilleder. Jeg elsker nemlig  at bruge støvler om sommeren, jeg synes det giver de fleste outfits lidt mere kant og et råt udtryk, som jeg ret godt kan lide. Selv om vi nu går efteråret i møde, synes jeg stadig støvler er skønne at bruge til nederdele, kjole, tunnikaer og shorts! (tip: Add strømpebukser ;) !). I får en omgang billeder her

Lang t-shirt: H&M / Keychain: Georg Jensen / Øreringe: Susanne Friis Bjørner Copenhagen /Solbriller: Michael Kors / Støvler: Shoe the Bear.

 

Billederne er taget af aller skønneste Tanja Kirk :)

 

Det var det jeg havde til jer i aften :) HUSK AT FØLGE MIG PÅ INSTAGRAM @LiseVejnoe

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *