By Malene Birger, Fuldstændig forelsket <3

Hej mine skønne læsere!

Det bliver lige et lidt sent indlæg i dag. Jeg har været ude og slikke sol, og hygge med min dejlige veninde Mia hele dagen :) Jeg tog lige en cykeltur til Viby, det er altså en dejlig frisk tur :) Jeg håber også I har nydt solen? Jeg hørte det regnede i Randers? tough luck!

I dag vil jeg vise jer min smukke nye  By Malene Birger kjole! Jeg elsker den simpelthen SÅ højt! Den er fra ByFlou.com og den er jo bare det smukkeste jeg længe har set! Så klassisk, men alligevel playful takket været det smukke animal print. ELSKER ELSKER ELSKER DEN! Den er SÅ smuk, specielt sammen med mine smukke høje ankelrems sandaler fra Bianco Footwear. I får en omgang billeder her :)

Kjole: By Malene Birger / Halskæde: H&M / Øreringe: Strå / Stiletter: Bianco Footwear / Bælte: H&M.

Kjolen er fra ByFlou.com – direkte link til kjolen her :) Den forhandles fortsat på ByFlou.com til 2.499,-

Sov dejligt skønne mennesker!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *