CPH FW AW16: The Jewellery Room

IMG_0159 IMG_0210 IMG_0209 IMG_0211 IMG_0200 IMG_0201 IMG_0208 IMG_0203 IMG_0213
Skjorte: Only / Jeans: American Eagle / Støvletter: Bianco Footwear.

Kæreste læsere, jeg beklager mit fravær i går. But to be fair; så var det faktisk ikke min skyld. Jeg har brokket mig så ofte før, og nu får I den igen: Mit latterlige webhotel (WEB10) var endnu engang nede – hvilket desværre betyder, at min blog ej heller var online. Det er så pisse irriterende – og det samme er deres support (eller mangel på samme). Så nu har jeg taget konsekvensen af det og skiftet webhotel. And it’s the best fucking thing I’ve done in like forever! Goodbye web10! Hello siteground! 

Nå, men nok om mit brok :) det skulle meget gerne være ovre nu. Forrige fredag startede jeg dagen i smukke omgivelser i Nikolaj Kirke. Hver sæson afholdes den skønne smykkeudstilling ‘The Jewellery Room‘ under modeugen – og denne sæson var udstillingen flyttet til Nikolaj Kirke/Kunsthal. Det var som altid en fornøjelse, at se hvad skandinaviske smykkebrands og -designere havde skabt i guld, sølv og andre vidunderlige metaller.

Jeg er altid nysgerrig på at se, hvad de ’store spillere’ inden for smykkebranchen har fundet på i deres seneste kollektioner – Georg Jensen, Ole Lynggaard, Maria Black osv. Men endnu mere spændende er det næsten, at opdage nye skandinaviske smykkebrands og se hvad de kan. Jeg har samlet mine favoritter fra denne sæsons ‘The Jewellery Room’ i tre indlæg, som jeg vil glæde mig til at vise jer de næste tre dage :)

På billederne ovenfor kan I se lidt billeder af Shamballa Jewels og Maria Black Jewellery. Billedet af mig har min søde kollega Line taget.
FYI – vidste I, at den smukke montra som Shamballa Jewels udstiller deres smykker i, er lavet hos Barlby Carlsson (hvor min lillebror arbejder!). Pretty awesome right?

XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *