CPH FW AW16: Tommy Hilfiger brunch

IMG_1552 IMG_1555 IMG_1553 IMG_1557 IMG_1564 IMG_1561 IMG_1569 IMG_1566
Bluse: Gina Tricot / Buks: Gina Tricot / Bælte: H&M / Støvletter: Billi Bi / Ring: Prinsesse smykker. 

Brrrh… It’s freezing! Vi er tilbage i København, men her er jo fandeme nærmest koldere end i Hjørring. Og har jeg fortalt, at vi ikke har varme her i lejligheden? “Shit, really?” Yeah, really! It’s hell. Forhåbentligt har vi varme igen onsdag – og hvis ikke, så mister jeg nok fuldstænding mine fulde fem! Let’s just say; it’s been a struggle. 

Nå, nok om min iskolde lejlighed. Jeg vil for en tid drømme mig tilbage til modeugen i forrige uge og tempererede lokaler. …Jeg håber, at I har nydt de mange smukke billeder fra Kopenhagen Fur showet under dette års vinter-modeuge. Jeg nød i hvert fald showet! …Og jeg nød bestemt også brunch hos Tommy Hilfiger dagen efter. Det er efterhånden blevet en tradition (og hvilken fantastisk tradition) at starte modeugen til brunch hos Tommy Hilfiger. Omgivet af den smukke AW16 kollektion, smukke mennesker, smukke drinks og lækker mad – what’s not to like?

I kan se mine tidligere indlæg fra Tommy Hilfiger brunch her, her og her.

I ønskes en dejlig aften. Vi blogges ved i morgen.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *