CPH FW SS16: Barbara I Gongini show

foto 2 barbera20150805_0169 barbera20150805_0172 barbera20150805_0191 barbera20150805_0192
Barbara I Gongini SS16 showbilleder – billederne er venligst lånt fra Copenhagenfashionweek.com

Godformiddag og glædelige lørdag mine yndige læsere. How are you? Jeg sidder pt. klistret til Netflix og er i gang med fjerde sæson af Pretty Little Liars. Jeg ved at A (the bad guy in Pretty Little Liars… til jer som ikke ser serien – which is a mistake) for nyligt er blevet afsløret i USA. No spoilers please! Jeg har tidligere set serien sådan lidt sporadisk på kanal 4 eller 5… Men min søster så det fast og jeg følger Lucy Hale (som spiller hovedrollen) på Instagram, så til sidst blev det simpelthen for spændende til at jeg kunne undvære ALLE detaljer. …Derfor ser jeg ALLE afsnit i streg pt. … So exciting.

…Men nu til noget helt andet! Under modeugen havde jeg fornøjelsen af endnu en sæson at kunne se Barbara I Gonginis show på Rådhuset. Showet var som altid sort og dystert i bedste Barbara I Gongini stil… Og jeg må simpelthen give hende credit for bare at være så tro mod sig selv og hendes univers sæson efter sæson.
Denne sæson havde et lille twist med sort/hvid stribede detaljer. Det var dog ikke lige noget for mig. Jeg er mere forelsket i de smukke, sorte kreationer. Specielt er jeg vild med lædersagen på sidste billede.
I kan se hele kollektionen hos Copenhagenfashionweek.com – direkte link her.
…I kan også besøge Barbara I Gongini på www.barbaraigongini.dk.

Enjoy the video:

Husk jeg trækker en vinder i morgen af min Scholl konkurrence! Skal du nå at deltage? klik her
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *