CPH FW SS16: By Malene Birger show

bmb (1) foto 5 foto 1 bmb (2) malenebirger_034 malenebirger_032 malenebirger_016 malenebirger_014
By Malene Birger SS16 showbilleder – billederne er venligst lånt hos Copenhagenfashionweek.com

Hej og godaften søde læsere. Nyder I blæsevejret? A bit stormy for me... Ved I hvad jeg hader? At skrive eksamensopgaver… Jeg hader det simpelthen. Ved I hvad jeg elsker? Pretty Little Liars – SÅ spændende!

Jeg vil endnu engang indstille min Pretty Little Liars snak for at vende blikket mode modeugen igen. Torsdag under modeugen havde jeg nemlig fornøjelsen af at overvære By Malene Birger SS16 showet på Lokomotivværkstedet. Venuen var smuk! Og foruden showet havde jeg også fornøjelsen af at lure lidt backstage, da TONI&GUY stod for styling af håret til Christina Exsteens By Malene Birger show.

Showet var som altid smukt. Kollektionen var tydeligt 70’er inspireret med trompetbukser og lækkert læder. Men i bedste By Malene Birger stil var der også smukke sten, palietter og flæser til at tilfredsstille den feminine fashionista. Dog fandt jeg ikke kollektionen helt så feminin som normalt – lidt mere rå og med mere kant.

Billederne er venligst lånt hos Copenhagenfashionweek.com – I kan se hele kollektionen her. Snup desuden looket fra catwalken – klik jer forbi Costume her.

…And don’t forget my video :)

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *