CPH FW SS16: LoveChild 1979 SS16 Show

Lovechild Copenhagen Fashion Week Spring Summer 2016 - August 2015 Lovechild Copenhagen Fashion Week Spring Summer 2016 - August 2015 Lovechild Copenhagen Fashion Week Spring Summer 2016 - August 2015 Lovechild Copenhagen Fashion Week Spring Summer 2016 - August 2015
LoveChild SS16 showbilleder – billederne er venligst lånt fra Copenhagenfashionweek.com

Hej og godaften my dearest. Nyder I det fine vejr? Det gør jeg. Jeg kan cykle langs vandet hjem fra job – det er simpelthen fantastisk. Things in life to be greatful for… You know?

I dag vil jeg vise jer min lille video fra LoveChild 1979 SS16 showet i onsdags. LoveChild’s show var åbningsshowet til denne sæsons modeuge… Og sikke et fint show og en skøn kollektion. Btw – TONI&GUY stod for håret… You like? Læs guide på Costume her.

Lidt om kollektionen (from my point of view) – der var masser af blåt i kollektionen og et fravær af sort – hvilket jeg er helt vild med til sommer/forårskollektioner. Materialerne var lette og lækre (silke bl.a.), hvilket fik modellerne til at se svævende ud, som de gik ned af catwalken – I loved it! Jeg er desuden vild med overforbruget af halsklud i stylingen – så pænt! Jeg vil forsøge selv at dyrkedet. Jeg er desuden ret vild med de store, fine nederdele – der er noget sofistikeret, legesygt 70’er stil over dem, som slet ikke er til at stå for.

I kan se hele kollektionen på Copenhagen Fashion Week’s hjemmeside – direkte link her.
…eller besøge LoveChild på www.lovechild1979.com.

Og sidst men ikke mindst skal I huske at se min video fra showet:

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *