CPH FW SS16: OOTD Fredag 07.08.15

outfit (1) foto 4 foto 1 foto 2 outfit (3)
Bluse: H&M / Nederdel: InWear / Sko: Bianco Footwear / Solbriller: Burberry / Øreringe: Kranz & Ziegler

Hello my dearest. I’m watching Pretty Little Liars – jeg er ret langt i fjerde sæson efterhånden… And it’s heartbreaking. Jeg kæmper pt. med noget teori i organisations- og ledelsesteori – hånden på hjertet: Det er røvsygt! Simpelthen noget af det kedeligste…

I dag vil jeg gerne vise jer mit outfit fra fredag under modeugen. Modeugen virker pludselig langt væk, nu hvor jeg har mit hoved begravet i reeksamen… At skubbe en eksamen er virkelig bare ris til egen røv – øv! 

Men tilbage til min fredag under modeugen. Den var rigtig hyggelig og rigtig god – men også virkelig varm! Så varm, at jeg faktisk fik for lidt at drikke… Og dét på trods af, at de søde Aboslut Vodka piger som kom forbi TONI&GUY’s business lounge med iskolde drikke. Heldigvis var jeg iført min perfekte InWear nederdel og tynde H&M bluse. … And my killer heels ;) Don’t you just love ‘em? Outfittet er meget lig med outfittet her (klik) – så nogle af jer kan måske genkende outfittet? Jeg er bare vild med looket.

I morgen vil jeg gerne vise jer mit outfit fra lørdag under modeugen – mén så er vi faktisk også ved at være igennem min modeuge dækning for denne sæson ;)

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *