CPH FW SS16: OOTD Lørdag 08.08.15

ottende (5) ottende (2) foto 1 foto 4
Tunika: Vila / Underkjole: Pieces / Bælte: H&M / Solbriller: Burberry / Sko: Planisphére / Taske: Pieces / Armbånd: Anni Lu / Ring: Maria Black / Ørestikker: Vi Unge / Neglelak: Decorate.

Hej skønne læsere. Mmh, sikke en smuk lørdag! Jeg har nydt dagen på Østerbro med mine forældre og min bror.

I må undskylde mit fravær de sidste par dage. Jeg tilbragte torsdag aften i Viborg, hvor jeg fejrede min smukke kusine Katrine – som fyldte 18 år. Hun er den yngste i vores familie, så det var en ret særlig begivenhed … og en skøn fest!
Jeg overnattede i Viborg og rejste efterfølgende til Aarhus for at besøge min skønne veninde ML og hendes to søde børn. Det har været nogle dejlige dage – MEN nu må jeg desværre vende snuden mod eksamensskrivning igen. Min livskvalitet faldt lige med hundred procent :( … Lad det snart være overstået!

Dagens blogindlæg bliver også blot kort. Jeg vil vise jer mit sidste outfit fra modeugen og dermed mit sidste modeuge indlæg for denne gang. Jeg beklager at billederne er så mørke. De blev hurtigt snuppet med min Iphone.
Min lørdag blev tilbragt på Nytorv aka. Fashion Square, hvor TRESemmés lead stylist Lasse Pedersen stod for live styling på scenen – it was pretty good :) 

Hav en rigtig dejlig lørdag!
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *