CPH FW SS16: OOTD Torsdag 06.08.15

outfit (5)
foto 1
outfit (1)foto 2
Skjorte: Rue de Femme / Nederdel: Monki / Bælte: H&M / Sko: H&M / Solbriller: Michael Kors / Armbånd: Anni Lu / Øreringe: Vi Unge. 

Hej og godaften unge, smukke læsere. Har I nydt jeres weekend? Min blev tilbragt i Hobro med størstedelen af min svigerfamilie, inkl. min kærestes lille, yndige niece. Hun er simpelthen det skønneste.

I dag vil jeg dog spare jer for lange beretninger om Pretty Little Liars – og lange beretninger om, hvor mega kær min kærestes niece er! #toocute. I kan forresten godt spare jer turen til min Insta – bæbsen er nemlig ikke på social media. Men I er nu altid velkommen forbi min kære Instagram konto alligevel @LiseVejnoe.

I dag vil jeg endnu engang rette min opmærksomhed mod modeugen i København. I får et lille outfit derfra, som jeg havde på torsdag. De flade sko blev i løbet af dagen skiftet ud med pumps (som I kan se her), da jeg skulle til By Malene Birger show. Hvilket jeg vil glæde mig til at dele lidt detaljer omkring i morgen ;)

Rigtig god aften <3 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *