CPH FW SS16: Tommy Hilfiger SS16

tommy (2) foto 2 foto 1 summer (2) foto 4 Hilfiger (1) Hilfiger (5)
Kjole: Paul & Joe Sister / Solbriller: Burberry / Øreringe: Maria Black Jewellery / Ring: Maria Black Jewellery / Armbånd: Anni Lu / Sko: Planisphére. 

Hej og godaften søde læsere. Som jeg lovede jer i går, vil jeg i dag vise jer lidt billeder af Tommy Hilfigers nye kollektion – som jeg fik lov til at tage et tæt kig på til Tommy Hilfiger brunch i onsdags under modeugen.

Jeg er endnu engang FULDSTÆNDIG FORELSKET! Tommy Hilfiger laver virkelig så fine, klassiske sager men med et perfekt moderne twist. Kollektionerne var fyldt med yndige sæt (jeg er specielt vildt med sættet i hvidt og sort med nederdel), masser af blåt og oven ud fantastiske blazere (se andet og tredje billede).

Apropos blå… Jeg var forbi Fashion Talk i lørdags og hørte bl.a. Lotte Freddie. Hun kunne fortælle, at blåt er det nye sort! And I agree. Der var få kollektioner med meget sort i, til gengæld var der mange med mørke- og navyblåt i. Jeg er ret vild med det!

Husk at deltage i min konkurrence inden søndag :) Klik her.
XO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Glæder mig allerede til den sæson!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *