CPH FW SS16: Woomio lanceringsevent

foto 1 foto 3 woomio (4) woomio (3) woomio (2) woomio (1)

Hej og goddag søde læsere. TGIF right? Eller… Jeg synes faktisk, at denne uge er fløjet af sted. Det skyldes bl.a., at jeg både har set min søde lillebror og min smukke veninde Janie i denne uge. …Og naturligvis nydt selskabet af min kæreste – det er altså fantastisk at bo sammen :)

En del af min modeuge blev tilbragt til lanceringsevent for den nye site Woomio.com. Eventen blev afholdt i skønne omgivelser i Læderstræde, hvor vi fik serveret skønne drikkevarer og fine sliders.

Eventen var en form for mingling. Woomio er nemlig en smart ny site, som hjælper bloggere og virksomheder med fordelagtige, optimale samarbejder, hvor fælles interesser mødes. Ligeledes laver Woomio åbne analyser på blogsamarbejder.

Blogsamarbejder siger I? Yes, det er jo ikke nogen hemmelighed, at som blogger samarbejder man engang imellem med diverse virksomheder. Virksomhederne kan købe omtale. Min opfattelse er dog, at de ikke kan købe holdninger… Eller det er i hvert fald min politik. Så hver gang en virksomhed tilbyder mig at prøve deres produkt eller modtage penge for omtale, gør jeg det altid klart; at det bliver min ærlige holdning som ryger på bloggen – uanset om jeg har modtaget produktet som gave eller ej.

I er altid mere end velkommen til at spørge ind til sponsorater her på bloggen.

God weekend!
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *