CPH FW SS18: Verena Schepperheyn show

Verena_Schepperheyn_CPHFW-1 Verena_Schepperheyn_CPHFW-3 Verena_Schepperheyn_CPHFW-15 Verena_Schepperheyn_CPHFW-27 IMG_2530 IMG_2533 IMG_2538 Verena_Schepperheyn_CPHFW-35

Onsdagens første show fandt sted på Lokomotivværkstedet for Katrine og jeg. Her overværede vi tyskbaserede designer Verena Schepperheyns SS18 show, som I kan se billeder af ovenfor.

Verena Schepperheyn designer herretøj med stor fokus på detaljer og gode materialer – og det fremgik tydeligt af hendes show. Der var simpelthen sådan en fin sammenhæng i kollektionen, som ikke var til at overse. Derudover, synes jeg, at hendes mix af materialer i de forskellige looks er ret flot.

Jeg har udvalgt fire looks, som jeg særligt godt kunne lide fra showet. Som I sikkert kan se; har jeg en svaghed for det hvide. Jeg synes det er så rent og lækkert – men ofte bliver hvide outfits – og specielt til herrer – ret fesent! Det gjorde det dog på ingen måde hos Verena Schepperheyn. Hun formår at give klassiske items nyt liv med moderne, afslappede silhuetter i nyt materiale og med fede snit (læg specielt mærke til den høje hals på flere af hendes skjorter og bluser – det er ret cool!). Generelt synes jeg, at Verena Schepperheyn har et øje for detaljer, som bidrager til at hendes designs går fra kedelig til cool og klædeligt – hvilket er en kunst, som de færreste herretøjsdesignere mestrer.

I skal naturligvis ikke snydes for en video fra hendes show. Så her i slutningen af indlægget får I min video fra slutrunden af Verena Schepperheyns herreshow SS18. Enjoy!

I kan læse mere om hende på www.verenaschepperheyn.com og på Instagram @verenaschepperheyn. Photo credit: Jesper Drejer Rundt – med undtagelse af billede 5, 6 og 7, som jeg selv har taget.

Rigtig god lørdag!
XO Lise

Sponsoreret – forstået på den måde, at jeg var inviteret til showet i kraft af min position som blogger.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *