DANSK Collective x Freya Dalsjø

foto 1
Janie & jeg var helt solgt til denne smukke blazer fra Freya Dalsjö.

foto 2
Besoeg Freya Dalsjö på www.freyadalsjo.com
 foto 3 foto 4
Laekker brunch hos DANSK Collective.

Godaften smukke laesere, og velkommen tilbage fra weekenden. Jeg beklager at jeg ikke har vaeret online loerdag og soendag, men det der sker er simpelthen, at jeg har holdt weekend. Meeen, nu er jeg tilbage og har glaedet mig til at dele endnu mere modeuge med jer!

Jeg har fortsat simpelthen så meget laekkert fra DANSK Collective, som jeg gerne vil dele med jer! I aften er det bare et par billeder fra Freya Dalsjø’s udstilling til DANSK Collective. Det må vel vaere 3. – 4. gang Freya Dalsjø er at finde til DANSK Collective, og ikke uden grund. Freya Dalsjö er i sandhed et af den danske modeindustris største stjerneskud! Siden hun i sommeren 2012 åbnede den danske modeuge med hendes SS13 kollektion, har hun vaeret på alles laeber! Hendes brug af materialer er altid spaendende, specielt fordi hun heldigvis har en forkaerlighed for pels – which I love! Det resulterede desuden i, at hun tidligere i år (Januar/februar 2014) designede en smuk pels-kollektion, i samarbejde med Kopenhagen Fur.
– Den nye saeson fra Freya Dalsjö var i forholdsvis mørke og klassiske farver. Hvad der tydeligt fremgik af kollektionen var Freya Dalsjös legesyge sind og hendes talent for håndvaerket! Specielt hendes jakker var meget smukt udført. … Kollektionen slår dog ikke hendes SS14 kollektion, som var fyldt med smukke silkekimonoer (Psst… Vidste I at supermodel Lindsey Wixson gik denne kollektion eksklusivt for Freya Dalsjö?!).

Sweet dreams my dears <3
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *