DANSK Collective x Stine Goya

Stine (2)
Alle herlighederne, serveret til DANSK Collective.
Goya (2) Goya (1)
Jeg er smask forelsket i disse smukke, spidse, glimmer loafers fra Stine Goya!

Goya (3)
www.stinegoya.com

Stine (1)
De smukke farver i Stine Goyas SS15 kollektion!
Stine Goya
Buksedragt: Vintage / Baelte: H&M / Oereringe: H&M / Sko: Planisphere – Det smukke saet jeg holder er naturligvis by Stine Goya. Psst… Laeg maerke til de smukke gule loafers på gulvet, også af Stine Goya.

 

Hejsa Kaere Laesere… Jeg ved simpelthen ikke hvad der skete i går, tiden loeb bare fra mig… igen! Aergerligt og traels. Men i dag er jeg tilbage på min pind og vil gerne dele mere CPH FW SS15 med jer! Den sidste uge or so har jeg blogget om DANSK Collective. En fantastisk laekker brunch, som DANSK Magazine arrangerer hver modeuge på Sokrates Pigeskole i Koebenhavn. I smukke omgivelser, med laekker musik i oererne og en snack eller to i hånden, kan vi heldige inviteret så nyde en mindre kollektionsfremvisning, fra noeje udvalgte danske brands, som Uffe Buchard og Kim Grenaa har vurderet, har gjort det ekstra godt, til den nye saeson.

Traditionen tro var Stine Goya naturligvis udstillet til DANSK Collective. Jeg mindes faktisk ikke en DANSK Collective brunch, hvor Stine Goyas smukke kreationer, ikke har vaeret udstillet. Det er der dog heller ikke noget at sige til, for fy for pokker hvor er den dame bare dygtig! Alt hun roer ved bliver jo til guld – så godt som i hvert fald. Der er vis ingen der er i tvivl om, at årets MUST HAVE sandal, er Stine Goyas smukke badesandal (i samarbejde med H2O), med et stort fladt guldstykke på toppen. Jeg erfarede til DANSK Collective, at denne sandal ikke var et one hit wonder – Stine Goya forsikrede, med skoene i hendes nye SS15 kollektion, at hendes skodesign er her for at blive – og skiller sig ganske glimrende ud, fra de ellers mange kedelige sko, som diverse toej brands får designet.
– Kollektionen var fyldt med smukke farver! Alt fra Gul, grå, lys orange/fersken til uendelige nuancer af blå. Meget smuk, legesyg og sofistikeret som altid. Jeg er fan!

Hav en rigtig dejlig fredag aften!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *