Den eneste natcreme der duer i kulden: MUTI Anti-Age Night Cream Plus

MUTI (1) MUTI (2) MUTI (3) MUTI (4) MUTI (5) MUTI (6) MUTI (7)
MUTI Anti-Age Night Cream Plus, 50 ml, 459,- hos Ilovebeauty.dk

Sødeste læsere, jeg havde egentlig planlagt et andet indlæg til jer i dag – men jeg bliver simpelthen nødt til at dele dette tip med jer, i disse bitre, iskolde dage!

Mit hud bliver ualmindeligt tør, når kulden er så hård udenfor! Jeg får tørre pletter i ansigtet, som trods serum og ansigtsolie, er svære at komme til livs! Dog er der én creme, som virker upåklageligt og holder de tørre pletter i ansigtet for døren. Det er MUTI’s natcreme – Anti-Age Night Cream Plus – en vildt lækker og fed natcreme, fyldt med virkelig gode og lækre ingredienser, som sikrer ultimativ pleje og fugt. Perfekt både som kuldecreme nu og som plejende natcreme eller solbadning og solskader til sommer.

Den meget rige og nærende Anti-Age Night Cream Plus hjælper både sensitiv og tør hud af med oxidativ stress og tab af vitalitet (I ved, når ens hud bare ser helt træt og trist ud!). Fragmenteret hyaluronsyre genskaber hudens naturlige fugtbalance (og her i kulden har din hud brug for ekstra meget fugt og pleje!), mens Retinol A reducerer linjer og rynker, da det aktiverer cellernes regenereringsevne i løbet af natten og samtidig reparerer skader forårsaget af miljøet (LÆS: Forårsaget af kulden!). C-vitamin i den højest mulige dosis kompenserer for solskader og pigmentforandringer (så den er også perfekt til sommer…). Naturlige fugtighedskilder, såsom squalane og Niacinamid (Vitamin B3), forhindrer tab af fugt (hvilket man ser meget om vinteren, når vi har skruet op for radiatoren, hvilket producerer udtørrende luft), mens Tocopherol (naturligt Vitamin E) beskytter huden mod de frie radikaler. Macadamiaoliens silkeagtige konsistens gør huden fløjlsblød og glat – og særligt macadamiaolien vil jeg gerne slå et slag for! Den gør nemlig cremen ekstra lækker!

Som I nok kan høre; er denne natcreme en sand vidundercreme! …Og nu tænker I nok: “Ja ja Lise, men arbejder du ikke også med MUTI produkterne?” – Jo, det gør jeg nemlig! Og derfor ved jeg rigtig meget om dem! Men jeg kunne aldrig finde på at anbefale jer noget her på bloggen, som jeg ikke kunne stå inde for! Det er så nemt som, at så ville jeg bare lade vær’ med at skrive om det. Men dette tip er simpelthen for godt til at holde for mig selv! Sharing is caring, og dette tip SKAL I simpelthen have med her i kulden!

MUTI’s produkter forhandles hos Ilovebeauty.dk, Storm Fashion og hos AnaBé – samt hos en god håndfuld andre gode forhandlere, jeg har bare ikke plads til at liste dem alle her. Men jeg hjælper meget gerne med at finde en forhandler nær dig, hvis du skriver til mig ;)

Rigtig god aften. 
XO Lise

PS: Dette indlæg er ikke sponsoreret, da dette er rapportering af min hverdag som marketing- & communications manager hos Brands of Beauty, og ikke et sponsoreret produkt.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Lene Løkkegaard

    Kære Lise
    Jeg har et spørgsmål angående MUTI’s Anti-Age Night Cream Plus med Retinol A. Jeg synes, jeg har læst flere steder, at Retinol A er en skrøbelig ingrediens i cremer, og derfor helst skal i lufttætte beholdere. MUTI Anti-Age Night Cream er i krukke. Jeg har fået en prøve i Aalborg og er umiddelbart begejstret. Men men hvad med retinolen ift. krukke? forsvinder virkningen ikke ret hurtig ift. denne ingrediens.
    Mvh. Lene

    • Kære Lene. Mange tak for din kommentar. Jeg vil forsøge at svare så godt, som jeg nu kan. Man kan jo aldrig sige noget dårligt om lufttætte beholdere, da de mindsker forekomsten af bakterier og bevarer produktets ingredienser optimalt, helt generelt. Men når det så er sagt, så er det mig bekendt ikke så meget et spørgsmål om hvorvidt beholderen er lufttæt eller ej, men i højere grad et spørgsmål om hvorvidt beholderen er klar eller ej. Det er nemlig ikke så godt for retinol at blive eksponeret for for meget lys og specielt sollys. Så derfor vil en gennemsigt emballage være ødelæggende for retionol – og mange andre ingredienser for den sags skyld ;) …Men som tidligere nævnt, så bevarer en lufttæt beholder bedre effekten af ingredienser helt generelt i længere tid – så hvis man har et produkt med meget konservering i, kan det være en rigtig god idé at opbevare det i en lufttæt beholder, da det i så fald bedre kan holde sig både bakteriefrit og effektivt i lang tid. Men det er slet ikke meningen, at du skal have dine MUTI cremer i “så lang tid”. MUTI er nemlig ikke fuld af konserveringsmidler, faktisk er de ret sparsomt konserveret og holder derfor “kun” i 6 mdr. efter man har åbnet dem… Sidst men ikke mindst, så virker naturlige olier konserverende, så macademiaolien i natcremen vil helt sikkert medvirke til at “passe på” de andre ingredienser i produktet. Var det svar nok? Det er i hvert fald mit bedste bud. Og alternativt, vil jeg gerne prøve at spørge Alenxander, som har MUTI, om han har et bedre svar :) MVH Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *