Efterårs give away / Vind 5 x Gliss hårkur

sponsoreret
A (1) - Copy
A (2) A (4) b b (2) IMG_3598 IMG_3586

Hej og godformiddag aller smukkeste læsere. Jeg ved ikke, hvor I pt. befinder jer i landet, men personligt er jeg lige nu i Nordjylland – og jeg kan godt sige jer; det rusker heroppe! Efterårsvejret har for alvor sat ind – og det må vi jo omstille os til og indstille os på.

Det betyder varmere tøj, men det betyder så sandelig også mere pleje til hud og hår! De danske vejrforhold er nemlig hårde ved begge dele. Luften bliver særligt tør her i løbet af efterårsmånederne – både indendørs og udendørs – og derfor kan dit hår hurtigt blive ekstra tørt og syne livløst. Og derfor er det vigtigt at tilføje ekstra fugt og pleje til din hårpragt – også i efterårs- og vintermånederne.

Hvis I følger bloggen fast, så ved I allerede; at jeg sværger til hårkure! Jeg bruger gerne en lækker hårkur én gang om ugen, som en fast del af mine hårrutiner herhjemme… Og det synes jeg også, at I skal! Derfor er det med stor fornøjelsen, at jeg i dag og én uge frem udlodder intet mindre end fem hårkure her på bloggen.

Schwarzkopf Gliss 5 x hårkure til sundt efterårshår 
Gliss fra Schwarzkopf har netop relanceret deres fem hårkure i en nye, yndige krukke designs, som I lige nu kan vinde. Men først, så lad mig kort fortælle jer om de forskellige hårkure fra Gliss:

 • Gliss Color Protect & Shine Anti-Fading Mask (den røde): En hårkur specielt velegnet til farvet hår. Med flydende krystaller (3D-Color-Luminance) styrker og reparerer denne kur/maske hårets indre struktur og forsegler hårsækken + beskytter håret og hårfarven med UV-filter.
 • Gliss Ultimate Repair Anti-Damage Mask (den sorte): Den ultimative hårkur fra Gliss! Den indeholder tre gange så meget keratin (et fiberdannende protein, som også findes naturligt i håret. Håret har brug for keratin for at styrke og genopbygge hårstråene) som de fleste hårplejeprodukter. Den er velegnet til tørt og skadet hår (læs: mit!), da den genopbygger hårets struktur og efterlader det modstandsdygtigt og glansfuldt.
 • Gliss Total Repair Anti-Breakage Mask (den hvide): Denne hårkur reducerer knækkede hår med op til 95 procent og reparerer hårstråene indefra. Håret efterlades smidigt, glansfuldt og fuld af ny næring.
 • Gliss Fiber Therapy Bonding Seal Mask (den lilla): Denne hårkur er bygget op omkring en formular med Omegaplex, som plejer og reparerer skadet hår efter farvning og/eller varmebehandling (som f.eks. ved brug af føntørre, glattejern, krøllejern osv.). Den forsegler bindingerne i håret for langvarig beskyttelse. 
 • Gliss Sensational Strength Intense Strengthening Mask (den laksefarvede): Den hårkur er optimal til dig og mig der mangler glans, fylde og styrke til vores hår. Hårkuren har en trippel-virkende formel med en kombination af tre forskellige proteiner, der reparerer forskellige dele af hårets struktur, og styrker hvert enkelt hårstrå.

Alle fem hårkure skal sidde i vådt hår i minimum ét minut af gangen og efterfølgende skylles ud med vand. De kan bruges helt op til 2 – 3 gange om ugen. De kommer hver især i en krukke af 300 ml og har vejl. udsalgspris på 49,95 DKK pr. stk. For at vinde de fem velduftende hårkure/hårmasker fra Gliss skal I blot gøre følgende:

 1. Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe (direkte link her)
 2. Følg Schwarzkopf på Instagram: @Schwarzkopf (direkte link her)
 3. Og husk at kommentere her i indlægget, at du har deltaget. Klik på kommentarfeltet i toppen af dette indlæg.

Jeg finder én vinder af alle fem krukker onsdag den 11. oktober. Så skynd jer at deltage inden da – og held og lykke!

XO Lise 

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Super lækre sager – I’m in

 2. Jeg deltager :)

 3. DET ku’ mit tørre garn eddermame godt bruge!

  Godt efterår til dig, Ida :)

  Kh Mai

 4. Charlotte Lang Hansen

  Done

 5. really want to win it .. my instagram : @billano_kawaii

 6. Følger alle steder god weekend

 7. Lækker præmie, helt perfekt til mit tørre hår;) krydser fingre her;)
  @gitteleth

 8. Wow lækker konkurrence. Et must for smukt hår ER en god hårkur jævnligt og hvem ønsker ikke det smukkeste hår

  • Kære Marianne. Mange tak for din deltagelse i give away’en. Og jeg er helt enig, hårkur er absolut et must… KH Lise

 9. Krydser fingre

 10. Deltager

 11. Så lige din reminder på konkurrencen og må ærligt sige jeg er i tvivl om jeg har deltaget, men da jeg ikke kan se mig under de kommentarer der er her, så prøver jeg da også lige lykken. Skulle der gemme sig flere kommentarer et sted og jeg er i blandt, skal du selvfølgelig bare se bort fra denne kommentar.

  • Kære Anne-Marie, det ser ikke ud til at du har deltaget i denne give away før nu :) Så held og lykke i konkurrencen og tak fordi du læser med – også på Facebook. KH Lise

 12. Katrine Rytter Sørensen
 13. Jane Vibeke Tvede

  hvor ville det være skønt at vinde til mit hår , som trænger til forkælelse <3

 14. 1) done
  2) done
  3) glad for at have fundet din blog – krydser fingre

 15. Mit hår kunne virkelig godt bruge noget forkælelse efter en graviditet og nu baby og manglende søvn <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *