En lille julegave fra mig til mig

Hejsa Kære Læsere! 

Jeg håber inderligt I havde en rigtig dejlig juleaften i går og nyder juledagene herfra og frem til nytår. Det er ikke sikkert jeg får blogget så meget til jer her i julen, jeg skal være ærlig og indrømme at jeg vil prøve at holde lidt fri og hygge med min dejlige familie. I dag blev der dog lige tid til et lille blogindlæg. Jeg vil vise jer min smukke nye pumps fra Wonders! En lille julegave til mig selv, som jeg købte i slutningen af November, de er dog stadig at finde hos Blondie & Buster.

DSC09041

Mine nye smukke pumps er fra Wonders, og er viiildt lækre at have på.DSC09044

De nye pumps er købt hos Blondie & Buster i Aarhus.

DSC09046

Jeg vil bruge de nye pums med jeans og jeans alene!

 DSC09045

Jeg kan desværre ikke helt huske prisen, men mellem 799,- og 999,- ???

I ønskes nogle dejlige juledage herfra!

fotoXOXO Lise

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *