Endnu en julegave til mig fra mig

Evening my dears…

Og velkommen igen :) Jeg håber I nyder juledagene? Har I mon været omkring og bytte julegaver i dag, eller lure på det første udsalg? …Det har jeg faktisk ikke! Jeg tog i går af sted til julefrokost med familien, samt fødselsdag for den ene af mine smukke mostre, i Grindsted, hvor jeg har tilbragt det sidste døgns tid :) Så ingen stresset shopping i dag til mig, heldigvis.

I aften vil jeg vise jer endnu ét af mine seneste køb. Nu er det faktisk ikke fordi jeg som sådan praktiserer at købe en hel masse julegaver til mig selv, men lidt er det altså blevet til i år. Selv om mine forældre i stor til praktiserer at opfylde nærmest hele min ønskeliste. …Men jeg vil i dag vise jer mine nye smukke sælskindsluffer fra NAFG (North Atlantic Fur Group)!!! De er simpelthen så lækre, med lækker varm pelsfor indvendigt og slidstærkt læder på indersiden! Jeg er solgt! Jeg har længe gerne ville have et par og nu skulle det være! I får lige et par billeder her

fur (1) fur (2) fur (3)

Inden jeg smutter helt for i aften, vil jeg lige minde jer på at nærmest alle webshops allerede har startet deres udsalg! ELF har f.eks. valgt at køre 50 % på alle ordre frem til midnat! Brug rabatkoden: LASTBLAST …Kun i dag! Følg med på min facebookside for flere tips og rabatkoder :)

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Hi,

    would love to see pictures with you wearing these! ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *