Fonnesbech AW15 Show

_dsc1666 _dsc1818 _dsc1862 _dsc1805

Hejsa smukke læsere. Har I haft en god dag? Jeg er tilbage i den virkelig verden, eller næsten i hvert fald. Jeg har haft en dejlig dag på kontoret i dag – og her er jeg :) Tilbage på min pind og vil gerne give jer min lille showanmeldelse af Fonnesbech’s AW15 show fra i onsdags.

TONI&GUY’s lead stylist Joekim Nielsen var the mastermind bag håret på dette show, og i denne anledning havde jeg (som PR for TONI&GUY) adgang til showet! And what show! Jeg så Fonnesbechs første kollektion sidste sæson (i sommers) til DANSK Collective – og som nogle af jer måske husker; så var jeg fuldstændig solgt! Noget nær verdens smukkeste kollektion er vist ikke for meget sagt. I kan se billederne fra sidste sæson her, og læse om Fonnesbechs historie også.
Den nye kollektion var bestemt også smuk – og det samme var håret (vil jeg virkelig gerne lige fremhæve!!!). Det er så tydeligt med Fonnesbechs designs, at de er i så lækre materialer. Jeg var nok lidt mere forelsket i den forrige kollektion end denne, men det er mest fordi, at jeg er mere til lyse farver – og denne kollektion var tydeligt holdt i efterårsfarver.
Jeg var vild med alle de sorte sæt! Kombineret med hatten var der bare noget coolness, raffinesse og sofistikeret over looket – som slet ikke var til at skyde igennem! Alt for fedt! Jeg synes virkelig også, at måden hvorpå lange kjoler/tunnikaer var brugt over cigaretbukser var super flot! … Og så ELSKEDE jeg den mørkegrønne, højtaljede nederdel i kraftig silke… OMG what a musthave! …Sidst men ikke mindst; elskede jeg naturligvis også den sarte lyserøde sag. Billederne er venligst udlånt af Copenhagenfashionweek.comse hele kollektionen her.

Nedenfor kan I se min video fra showets afslutning.

I kan desuden se en ‘How-to-get-the-look‘-guide fra showet på TONI&GUY’s facebookside/youtube channel, ved at klikke her.

Hav en DEJLIG aften! Vi ses
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *