Før og efter

NIKE
Jeg er ikke en af de der piger, der er vilde med et par slidte og snavsede sneaks – så hvis mine sneaks er købt hvide, så må de gerne forblive det! That is however quite the work – derfor var de lige forbi Søren en tur til rensning.
PLANIS
Slidte snuder, helt nedslidte hæle – og så på mine yndlings pumps! Det fiksede Søren lige ;) Nypudsede snuder og sprit nye hælflikker – dejligt!
LYSE
Et par fine lyserøde barbiesko som disse er ikke nemme at holde – derfor havde de brug for en kærlig hånd, og det fik de :) (samt nye hælflikker).

Godaften my dearest. Og velkommen på bloggen sådan en fredag aften, jeg er glad for I læser med (skulle man have fundet vej til indlægget senere, så er der ingen der dømmer heller ;)!). Jeg håber I har haft en fantastisk fredag? Det har jeg! Jeg startede dagen med at hælde masser af kanel over mine smukke veninde Rikke, som i dag er fyldt 25! Efterfølgende nåede jeg lige at give min kæreste et kys, inden jeg mødtes med min fantastiske veninde Tanja. … Og nu sidder jeg bare og glæder mig til min kæreste får fri, så han kan underholde mig resten af aftnen.

Men altså nok om mine fredagsplaner. Jeg vil i aften gerne vise jer resultatet af min sidste tur til skomageren. Jeg er nemlig vældig tilfreds! Og gode tips vil jeg jo gerne dele, da en god skomager ikke nødvendigvis er nem at finde, som I kunne læse af mit tidligere indlæg. Hvis I læste det tidligere indlæg om min billige og dygtige skomager, har I måske siddet og sydet siden, over ikke at befinde jer i København, hvor han er? Pyt med det! Søren kører nemlig gerne turen til Jylland for at hente sko, og aflevere dem igen. Så lav en aftale med ham :) Kontakt ham pr. mail: skopudser@yahoo.dk eller find ham på facebook: Søren Nielsen https://www.facebook.com/skopudsning. Varme anbefalinger herfra i hvert fald!

Kan I nu have en fantastisk weekend!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *