Forårsfornemmelser – Lækre forårssko

foraarsko
CHINA GIRL SandalNLY Shoes sandalBlink simpel sandalNLY Shoes åben støvleJeffrey Campbell skoBlink stilet.

Glædelig lørdag sweethearts! Jeg håber I nyder weekenden, ligesom jeg! Med en søster så smuk som lille frk. Ida, hvordan kan man så også andet? Ida og jeg har bare festet og haft det godt i går – og ikke med vores ghostfriends her i huset nej, but with actual living people :) Så det var top lækkert!

Som lovet i går, vil jeg som en lille opfølgning på gårsdagens sko-indlæg lige smide et par lækre forårssko til jer her, som I kan shoppe netop nu :)! Det var egentlig meningen at jeg ville have plukket lidt hist og her, men jeg endte sørme med at finde det hele på Nelly.com – de har altså et lækkert udvalg! Jeg er specielt meget begejstret for de to modeller fra Blink – de er vildt smukke! Min bitre erfaring med Blink siger mig dog, at de med garanti er frygtelige at have på (kun for de ekstra hardcore typer!).

Rigtig god lørdag til jer! Jeg holder nok fri fra bloggen i morgen (“Nu var du ellers lige inde i sådan en god rutine Lise” – Jaja, men træerne vokser jo ikke ind i himlen vel? Og slet ikke her på bloggen…). 

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *