Fredags crush: Rimmel by Kate Sculpting Palette Golden Bronze

rimmelgoldenbronze-2 rimmelgoldenbronze-3 rimmelgoldenbronze-1 rimmelgoldenbronze-6 rimmelgoldenbronze-5 rimmelgoldenbronze-4
img_4563
Rimmel by Kate Sculpting Palette – 003 Golden Bronze, 79,95 DKK hos Matas

Mmh… Så blev det fredag. Hvor er det skønt. Jeg er på min anden kop kaffe, og holder mig sådan en lidt slow morning. Jeg har en spændende fredag foran mig – med en tur forbi Bo Büll (blomster designer), som holder noget julearrangement i dag. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Som de trofaste læsere jo ved, så knuselsker jeg blomster – jeg er ret sikker på, at det bliver fantastisk. I aften skal jeg til fødselsdagsfest hos min vidunderlige veninde Mibs, som i går fyldt 27. Jeg har lakeret min negle med min nye favorit neglelak fra Rimmel og vil hoppe i min smukke mørkeblå Stine Goya kjole med guld prikker i aften – så mangler jeg bare sko og hår? Bum bum… Jeg skal også lige nå forbi posthuset med Danmarks sureste personale; Føtex Østerbros Posthus. Åh, jeg ooooorker det ikke – det er simpelthen den sureste kælling og hendes stakkels små medarbejder, som huserer der. Det er sgu bare altid en dårlig oplevelse. Forhåbentligt kan jeg holde fredagshumøret højt alligevel :)

Men nu til dagens emne :) Jeg vil selvfølgelig forsøge at matche min makeup med min smukke kjole i aften. Og hvad bedre til det, end denne smukke trio fra Rimmel. Det er en sculpting palette med både contouring, highlighting og blush. Jeg har brugt den de sidste fjorten dages tid – og det er simpelthen blevet et af mine favorit items på min skønhedshylde.
– Lad os starte med blushen – den er simpelthen noget af det smukkeste, jeg nogensinde har haft fingrene i. Den smukke, varme rosa-farve kombineret med et gyldent skær er så fin og varm. Tydelig og alligevel diskret.
– Highlight-delen er også enormt fin. Jeg bruger den specielt under mine øjenbryn for at fremhæve dem. Derudover blender jeg den med mine mørke øjenskygger for at få et smukt gyldent look. Den er rigtig fin at bruge som øjenskygge.
– Den mørke contouring-del var jeg lidt tilbageholdende overfor i starten. Den er jo meget mørk. Men den er utrolig let at arbejde ud, så den tjener sit formål. Derudover har jeg også brugt den som øjenskygge – den er rigtig let at bruge sammen med den gyldne highlight-del. Derudover kan den også fint bruges med en tynd pensel til at tegne lyse øjenbryn op med (som mine).

Det nederste billede i dette indlæg genkender I muligvis fra gårsdagens indlæg. Det viser ret godt, hvor fin denne palette er i brug. Jeg har blushen på kinderne, highlighteren på øjnene og den mørke contouring-del på øjenbrynene. Det er klart mit seneste crush – og en anbefaling værdig til jeres julefrokost-makeup.

Hav en fantastisk weekend aller skønneste læsere. 
XO Lise 

Sponsoreret – produktet er modtaget i gave.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *