GIVE AWAY: Vind et par Latinn sneakers

Give away // Konkurrence
5
Vind et par Avila sneakers fra Latinn i valgfri størrelse – værdi 399,-

Kære læsere. Der har vist ikke hersket nogen tvivl her på bloggen i det sidste stykke tid om, at jeg er ret forelsket i det nye Aarhus brand Latinn. Derfor er det også med STOR fornøjelse i stemmen, at jeg kan meddele jer; JEG HAR FÅET LOV AT UDLODDE ET PAR AVILA SNEAKERS FRA LATINN – TIL JER! Avila er den smukke, hvide sneak fra Latinn som I ser ovenfor. Denne har I nu mulighed for at vinde et par af i din egen (valgfrie) størrelse, kvit og frit.

Hvad skal I så gøre for at deltage?
1. Følg min blog på Bloglovin.com – Klik her: Lises Blog

2. Smid i kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg. Det er vigtig jeg efterfølgende kan kontakte jer pr. mail.

Vinderen annonceres søndag den 26. april 2015. Jeg annoncerer vinderen her på bloggen. Vinderen får også direkte kontakt.

Held og lykke til jer alle :) Obs! Husk præmien kan ikke ombyttes til andre ting/sko eller kontanter.
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. De ser cool ud :-) Dem kunne jeg godt ønske mig i str. 39 :-)

 2. Heidi Bollerup Sørensen

  Sikke nogle fantastiske sneakers, ville elske at lufte dem her i foråret

 3. Ej, hvor er de flotte! Dem vil jeg helt vildt gerne vinde :)

 4. Oh so pretty

 5. Jeg elsker dyreprint! Str 36

 6. Ingen tvivl om at du har god smag hvad angår sko! De her par sneakers er jo super lækre. Jeg er personligt vild med måden designet er enkelt, stylet of feminint på samme tid. Den hvide farve er desuden perfekt til forårets mange friske farver – og en hvid studenterhue i mit tilfælde! Jeg vil i hvertfald bliver super glad, hvis jeg skulle være så heldig at vinde dette par i en str.37, hehe :-)

  God dag!

 7. Jeg vil rigtig gerne vinde dem til min blå mandag her den 4 maj. Det kunne være rigtig fedt! ☺️

 8. Jeg krydser fingre!!! :) God søndag aften og tak for fin konkurrence og god inspiration på bloggen!

 9. Flotte sko, som jeg ville elske at gå sommeren i møde i, og så bliver det jo kun bedre af, at det er et århusiansk brand/firma der står bag :-)

 10. OGSÅ nogle lækre sneaks

 11. Stine Franck Jensen

  Hvor er de bare super fine og lækre! :-) Ville så gerne eje disse lækre sneaks ;-) Jeg bliver student til sommer og de vil passe PERFEKT til denne skønne tid jeg snart går i møde :-) Håber jeg har heldet med mig :-) <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *