Goodiebox #Feb2020 – Min top 3

reklameaffilinksnyny
goodieboxfeb2020 (1) (900x675)
goodieboxfeb2020 (2) (900x564) goodieboxfeb2020 (3) (900x600) goodieboxfeb2020 (4) (900x600) goodieboxfeb2020 (5) (900x600) goodieboxfeb2020 (6) (900x600) goodieboxfeb2020 (7) (900x600)
Goodiebox (værdi 574,-) 169,- inkl. fragt

Kæreste læsere – hejsa! Har I nydt den her enormt smukke forårsdag? Det har jeg! Simon og jeg har gået en lang og dejlig tur på Vesterbro med solskin i ansigtet. Det har været helt perfekt.

Energize – Mine tre favoritter fra februar goodieboxen:
Nå, men altså nok om den her smukke lørdag og mere om dagens tema! Nemlig Goodiebox. Hver måned modtager jeg nemlig Goodieboxen og hver måned bliver jeg både glad og overrasket over dens ankomst! Så inden vi kommer for langt ind i marts, vil jeg gerne fortælle jer om mine tre favoritter fra februar-boxens “Energize”.

  1. Det var ret svært at vælge mine tre favoritter denne måned, da hele boksen var pakken med drønlækre produkter. Men personligt er jeg ret glad for Clinique, så jeg var glad for at finde Clinques Take the Day Off Makeup Remover i månedens Goodiebox. Den kan købes hos Matas og andre danske Clinique forhandlere. 
  2. Herudover, var der en lækker lille rejsestørrelse af Cliniques High Impact Lash Elevating Macara med i månedens boks. Den er både energivenlig og 100 % parfumefri, hvilket jeg personligt sætter pris på. Huden omkring mine øjne er særligt sensitiv, så parfumefri produkter er i høj kurs hos mig. Og selvom du ikke selv oplever udfordringer med noget, der minder om parfumeallergi, så er det en rigtig god idé at være ekstra forsigt med produkterne omkring dine øjne, da huden er ekstra sart her.
  3. Sidste favorit for denne omgang er lækre danske Ecookings Moisturizing Serum. Et serum, som både er vegansk og beriget med gode, milde ingredienser, der giver huden masser af både fugt og pleje. Ecooking kan du også finde hos Matas.

Rigtig god weekend venner. 
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *