Goodiebox #Februar2019 – Min top 3

sponsoreretaffiliatelinks

Goodiebox (værdi 657,-) 169,- inkl. fragt

Hej venner og godaften. For én gangs skyld vil jeg ikke undskylde for mit fravær her på bloggen… eller det vil jeg faktisk godt, men jeg vil gerne understrege; at det for én gangs skyld ikke er min skyld… Det er mit webhotels skyld – nogle mennesker, som jeg ellers holder umådelig meget af (på trods af vi aldrig fysisk har mødt hinanden) – og jeg skal da også være ærlig og indrømme; at jeg føler der er slået et skår i vores forhold efter denne uge, det føler jeg da… Men jeg tror stadig på, at vi kan komme over det. Jeg betaler SiteGround (mit ellers fantastiske webhotel) i dyre domme (et firecifret beløb, jojo…) for at hjælpe mig med alt med bloggen her (og for at hoste den, obviously!) – dette gælder også WordPress opdateringer (som er det program, jeg bruger til at designe, bygge og blogge i). For nyligt blev den så opdateret automatisk af SiteGround med en opdatering, der åbenbart snakker meget dårligt sammen med mit nuværende blogdesign… Så bloggen har simpelthen lignet noget skrammel den seneste uges tid og jeg har ikke kunnet komme ind på flere elementer her i backend … Alt var lort. Heldigvis, har SiteGround nu fikset det hele, så det er som udgangspunkt tilgivet… Om end jeg synes, at de tog sig lidt god tid denne gang. Ej, spørg til side; deres support er faktisk intet mindre end fantastisk – ret skal være ret.

SÅ derfor fraværet! Men nu er jeg tilbage og håbløst bagud med marts allerede… Men så er alt vel på sin vis ved det gamle…

Jeg synes, at vi skal starte marts måned med at tale om februars Goodiebox – da jeg som altid, har fundet tre favoritter frem til jer:

  1. Nogle gange føler jeg, at Goodiebox kan læse mine tanker.. Jeg har længe gået og manglet et nyt basisprodukt, som kunne virke matterende på min hud, der skinner lige rigeligt for tiden. Og tænk engang: Så fandt jeg Bellápirerre Cosmetics’ Banana Setting Powder i månedens goodiebox. En matterende pudder, der fungerer perfekt som en base under makeuppen og mindsker tydeligheden af mørke rander og andre ærgerlige toner i din hud. Du kan købe den på Parfumdreams.dk til 163,-.
  2. Jeg har faktisk også gået og manglet både ny base- og top coat… Så endnu engang har Goodiebox sparret mig for et indkøb. I denne måned fandt jeg nemlig også en base coat fra Mesauda Milano i boxen. Den indeholder keratin og er derfor fantastisk til at gå ind og styrke flossede og ødelagte negle. Netop nu, hvor vejret skifter, vil mange af os opleve, at det påvirker negle, hud og hår – og derfor er dette det helt rigtige tidspunkt at alliere sig med en god negleforstærker, som denne fra Mesauda. Herudover, så er det faktisk et four-in-one produkt, der også kan bruges som top coat. Mesauda Milano kan I faktisk shoppe hos Goodiebox, desværre kunne jeg ikke finde et direkte link til denne Rock Nail Hardening Base Coat hos Goodiebox. Men mon ikke den kommer…
  3. Sidst men ikke mindst, så kan man ikke andet at glæde sig over en håndcreme i omskiftelige tider som disse. Og Raunsborg er sgu altid garant for dejlige produkter, så jeg glæder mig til at prøve denne prisvindende sag, der lover at holde hændernes fugtniveau i balance. Find den til 107,- for 100 ml hos Apopro.dk.

God søndag aften venner. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *