Goodiebox gavebod!

ugust (1)
August måneds Goodiebox :) www.goodiebox.dk
ugust (4)
Eucerin In-Shower Body Lotion.. Mmh… 400 ml. for 104,95 kr.
ugust (2)
Sørme så om der ikke også var en lille overraskelse til min kæreste denne måned! L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser.
ugust (3)
En smuk lilla neglelak fra Appeal 4 i speciel Goodiebox størrelse :) så fin!

Godaften smukke læsere og velkommen tilbage på bloggen! Jeg håber at I, i søndags fik læst indlægget om hjerteform kampagnen – jeg synes det er et vigtigt emne at rette fokus mod! Så hvis I ikke har læst det allerede, så klik lige her :)

I dag da jeg cyklede hjem fra hovedbanegården (jeg er tilbage i København, hvis I skulle være i tvivl ;)), cyklede jeg flere gange forbi den nye Kærgården reklamen med Forest Whitaker, med sloganet “Hvad er dine små glæder”… eller noget i den stil? Bum bum, jeg ved faktisk udmærket godt, hvad en af mine små glæder er – nemlig Goodiebox! Mit smil går altså fra øre til øre, hver gang jeg får en sms om, at nu er min Goodiebox klar til afhentning! Jeg glæder mig som et lille barn, til at se hvad der gemmer sig i Goodiebox’en hver gang!
Jeg er helt vild med august måneds goodiebox, som ankom sidst i august måned. Jeg tror faktisk jeg synes; at det er den bedste til dato! Som I kan se på billederne ovenfor, var der bare læks på læks på læks i den! Jeg skal prøve at fatte mig i korthed, men jeg er bare så begejstret for det hele!
The Body Shop Rainforest Radiance Hair Butter (hårkur): Du kender sikkert Body butter fra The Body Shop (og elsker det! ligesom jeg). Nu har de også lavet en hair butter, som fungerer som en ugentlig hårkur. Jeg kan slet ikke vente med at prøve den! og jeg lover jer naturligvis en anmeldelse her på bloggen.
Tony & Guy Dry Shampoo (tørshampoo): Praise the lord! Jeg elsker tørshampoo og jeg elsker Tony & Guy! Hvor er det fedt! Jeg stod også lige og manglende en ny tørshampoo (en besparelse på 99,95 kr. for mig! (250 ml)).
Oriflame the One Lash Resistance Mascara: Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg bedst kender Oriflame, fra de cremer min mormor har og altid har haft stående på badeværelset. Derfor glæder jeg mig vanvittigt til at prøve dette makeup produkt fra dem!
Apotekets natcreme: Min mor har i mange år sværget til Apotekets rene produkter. Jeg gjorde da gerne det samme… Hvis min SU var lidt højere og jeg lidt oftere kom på apoteket – men det gør jeg bare ikke! Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at prøve denne lækre natcreme (jeg har mærket på den, konsistensen er så lækker!) og se om det er noget for mig. Jeg bor tilfældigvis rigtig tæt på et apotek, så hvis det er et hit smider jeg gerne 60 kr. efter 50 ml. næste gang :)

Kan I nu have en dejlig aften :)! …Husk at følge mig på facebook!
XOXO Lise  

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *