Goodiebox #Juni – min top 3

total (3) total (1) IMG_1508 IMG_1499 IMG_1512 IMG_1503

…Jeg sidder her, og prøver at finde på noget kvikt at skrive om farven lyseblå. But I got nothing man! Det er bare en virkelig pææn farve. Og denne måneds Goodiebox er også utrolig pæn :) Don’t you think?

Endnu engang har jeg samlet min top tre fra månedens Goodiebox til jer (juni). I hope you like it :)

  1. Emite Eyelid Base: Denne primer fra svenske Emite virker total lækker. Man påfører den inden øjenskygge og vupti! Smuk øjenskygge natten lang. Takket være en primer som denne, slipper man for at øjenskyggen ligger sig som en klam streg over øjenlåget sidst på aftnen/natten. Jeg glæder mig helt vildt til at teste den af.
  2. Beauty Made Easy Oil Blotting Sheets: Det var et glædeligt gensyn for mig, ikke at jeg har prøvet kræfter med det danske mærke Beauty Made Easy før, men jeg har prøvet kræfter med smarte olieobsorberende servietter. Jeg har tidligere haft nogle fra Sheseido og de var utrolig gode… Indtil videre har jeg kun prøvet et par stykker af de søde lyserøde servietter fra Beauty Made Easy, men de virker umiddelbart lige så gode som Sheseidos. Man ligger dem bare lige kort på huden og dupper, der hvor du skinner eller har fedtet ud. Servietterne absorberer olie fra huden og minimerer porerne, så din hud ser mat og lækker ud igen. Total musthave i sommervarmen.
  3. Urtekram Aloe Vera Gel: Aloe Vera er simpelthen en gudeingrediens i min optik. Jeg har tidligere skrevet om, hvor meget jeg holder af Vaselines Aloe Soothe bodylotion (læs indlæg her), så det var med stor begejstring, at jeg pakkede Urtekrams Aloe Vera Gel ud af denne måneds Goodiebox. Gelen er perfekt som et after sun produkt til tør og dehydreret hud. Derudover booster Aloe Vera dannelsen af kollagen og elastin, som hjælper med at holde huden stram og lækker. …Som sagt; Aloe Vera er en gudeingrediens.

I kan læse om forrige måneds goodiebox lige her. Derudover kan I finde meget mere info om denne skønne forkælelsesbox på www.goodiebox.dk.

I ønskes en fantastisk lørdag! Jeg håber, at I følger med på både Instagram, Facebook, Twitter og Bloglovin’ Follow.
XO Lise

Sponsoreret – Goodieboxen er modtaget i gave.
Indlægget indeholder affiliate links.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *