Hårprodukter, som jeg bruger hver dag #juni2016

IMG_0903 IMG_0905 IMG_0902 IMG_0906 IMG_0909 IMG_0913

I april delte jeg et indlæg med jer om de hårprodukter, som jeg bruger til dagligt. Det giver ikke mening for mig, at dele disse indlæg med jer hver måned, da jeg simpelthen ikke skifter hårprodukter så tit. Men jeg vil utrolig gerne gøre det til en lille tradition at dele denne slags indlæg med jer sådan cirka hver anden måned. I april-udgaven af dette indlæg, fik jeg ikke delt med jer, hvilken shampoo og balsam jer bruger – men det har jeg husket i dag :)

I får her one by one hvilke hårprodukter, som jeg bruger i min hverdag:

  1. Shampoo: Jeg vasker hår hver anden dag – nogle gange kun hver tredje. Og prøver generelt at skåne mit hår for hårvask så ofte som jeg kan, da det slider utrolig meget på hårstråene. Med TRESemmés Botanique shampoo skåner mit hår ekstra meget, da den er lav på sæbestoffet sulfat. Nå ja, og så dufter den dejligt at kokos, sol og sommer. I kan læse mere om TRESemmé Botanique her.
  2. Balsam: Jeg bruger altid masser af balsam. Derfor bruger jeg som regel også næsten dobbelt så meget balsam som shampoo. Lige nu bruger jeg TRESemmé Botanique conditioner – den er ret god til mit slidte, lange hår, da den både plejer og genopbygger. I kan forresten læse om forskellen på balsam og hårkur her.
  3. Jeg sværger stadig til TRESemmé Renewal Hair & Scalp – Nourish & Renew tonic. Og når solen begynder at bage og være lidt hård ved min hovedbund, så er jeg endnu engang ekstra glad for denne tonic. Den plejer og “reparerer” tør og irriteret hovedbund. Læs hvordan man bruger den her.
  4. Nu da vejret er begyndt at vise sig fra sin gode side, er jeg begyndt at bruge saltvandsspray igen. Jeg bruger den dog ikke kun til at skabe et lækkert wavy beach look. Jeg bruger den faktisk primært til at skabe ekstra fylde og volumen i mit lange hår. Jeg sprayer den i hele håret og føntørrer godt – og voila! Masser af fylde. Jeg bruger TRESemmés saltvandsspray fra serien Perfectly (un)done.
  5. Der går stadig ikke en dag, hvor jeg ikke bruger varmebeskyttende spray. Jeg bruger stadig TRESemmés Heat Defence – både inden føntørring og glatning eller krølning. Læs mere om varmebeskyttelse af dit hår her.
  6. De trofaste følgere her på bloggen ved, at jeg sværger til hårolie. Normalt er jeg rigtig glad for TRESemmés Oil Elixir, men her om sommeren når solens stråler for alvor tager ved, skifter jeg til TONI&GUY’s Radiating Tropical Elixir olie med UV-beskyttelse. Læs mere om den her.
  7. Hårspray: Jeg har vist tidligere nævnt at jeg skifter lidt mellem TRESemmés og TONI&GUY’s lakker. Lige pt. bruger jeg TONI&GUY’s Glamour Firm Hold Hairspray. Det er min favorit blandt TONI&GUY’s hairsprays – den er ekstra god til stort hår ;)
  8. Sidst men ikke mindst; tørshampoo! You guys know I love that shit ;) I øjeblikket bruger jeg endnu en sag fra TONI&GUY – deres forholdsvis nye tørshampoo Casual Matt Texture dry shampoo. Den er ret hvid, og derfor rigtig fin til mit lyse sommerhår.

Hvis I har spørgsmål til mit forbrug eller nogle af produkterne, så fyr endelig løs :)

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *