Hair care talks: Hårprodukter jeg bruger hver dag! #april2016

IMG_3177_redIMG_3175 IMG_3182

Okay… Såehm, altså… Nogle vil nok påstå, at TRESemmé er overrepræsenteret på dette billede. Og bevares! Jeg kan da også godt se, at størstedelen af produkterne er fra TRESemmé. Det er jo bare blandt mine favorit brands – og ja, så arbejder jeg jo som presseagent for dem. Men det betyder nu altså ikke, at jeg ikke bruger og prøver produkter fra andre brands. Jeg synes faktisk, at det er rigtig vigtigt, at jeg er bevidst om, hvad der findes på markedet :) … Og pt. ja så foretrækker jeg jo tydeligvis bare TRESemmé.

Men jeg tænkte, at til dagens hair care talk, kunne det være sjovt at dele de produkter med jer, som jeg bruger dagligt :) Så lad os tage dem fra en ende af.

  1. Hvad enten jeg har været i bad morgen eller aften, så bruger jeg altid TRESemmé Renewal Hair & Scalp – Nourish & Renew tonic. En væske som modvirker tør og irriteret hovedbund. Jeg har en sart hovedbund, så denne væske er guld værd for mig! Inter hvidt drys i hovedbunden, takket være dette produkt. Jeg bruger den, mens håret er vådt/håndklædetørt og inden føntørring. I kan læse mere om dette produkt her.
  2. Efter badet (uanset morgen eller aften) sprayer jeg altid mit hår (primært længderne) med masser af balsamspray. Lige nu bruger jeg en kombineret olie/balsam spray fra TRESemmé, som jeg er utrolig begejstret for! den er så lækker. Jeg bruger balsamspray af fuldstændig samme grund, som jeg gjorde, da jeg var barn: For at det ikke skal gøre ondt at frisere mit hår. Læs om balsamspray her og om TRESemmé Oleo Radiance spray her. 
  3. Hvis jeg har taget bad om aftnen, så bruger jeg altid en leave-in balsam/conditioner i mine spidser, så mit hår bliver plejet natten over. Læs mere om dette produkt her. Jeg bruger faktisk altid TONI&GUY’s leave-in conditioner, men jeg er da åben overfor forslag ;)
  4. Hvis jeg har taget bad om morgnen, så bruger jeg som regel en lækker hårolie i mine spidser, mens håret fortsat er fugtigt og inden føntørring. Jeg er vild med TRESemmés Oil Elixir, da den er forholdsvis let og derfor ikke tynger og fedter. Læs mere om hårolie her. 
  5. Efter tonic, balsamspray, leave-in conditioner eller olie bruger jeg altid heat defence (varmebeskyttende spray). En væske som beskytter håret mod varme temperaturer. Jeg bruger både heat defence spray inden føntørring og inden glatning eller krølning. I kan læse om hvor utrolig vigtigt jeg synes, at heat defence er lige her. Jeg skifter mellem TONI&GUY’s og TRESemmés. Lige nu bruger jeg TRESemmés ‘Heat Defence’ styling spray. Den er rigtig god og jeg ser en klar forskel på når jeg bruger den, og når jeg ikke bruger den.
  6. Efter føntørring bruger jeg næsten altid en serum, dette gør, at mine spidser syner mere velplejet. Lige pt. bruger jeg Doves nye Regenerate Nourishment serum som er kombineret med olie. Læs mere om Dove Regenerate Nourishment her og læs mere om serum her.
  7. Som tidligere nævnt herinde; så bruger jeg tørshampoo hver dag! Enten bruger jeg det til at erstatte en hårvask, eller også bruger jeg det i min styling. Tørshampoo er vildt godt til at skabe modstand i håret, så krøller f.eks. holder bedre! Læs mere om tørshampoo her. Lige nu bruger jeg TRESemmés tørshampoo (Instant refresh). Den er specielt god, hvis man dyrker meget sport, da den både er meget naturlig og effektiv.
  8. Jeg afslutter altid min styling med hårspray. Altid, altid, altid! Det er mit yndlingsprodukt (eller i hvert fald et af dem). Brug din hårspray til at låse din frisure. Flere af mine veninder har drillet mig med, at jeg er afhængig af hårspray. Og det kan da også godt være ;) Jeg har flere favoritter – og flere favoritter blandt TRESemmés hårsprays. Én af dem er ‘Salon Finish’ Extra Hold Hairspray. Den er virkelig godt hold og samtidigt bevægelighed i denne.

Hvilke hårprodukter bruger I hver dag?
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *