Henrik Vibskov SS15 show

moenster
Mine to yndlings outfit fra showet! Jeg er vild med printet, farvekombinationen sort/hvid er altid skøn! … Og specielt herre-outfittet er så anvendeligt! Billederne er venligst lånt af Copenhagenfashionweek.combwx
Jeg elsker disse sæt! Jeg må bare eje dét til venstre. Billederne er fra Copenhagenfashionweek.comdenimx wx
Klassisk, men ikke kedeligt! Jeg er vild med specielt sættet til højre. Billederne er fra Copenhagenfashionweek.com

vibs
Den dygtige designer Henrik Vibskov til venstre (Billedet er lånt hos Copenhagenfashionweek.com – billedet til højre er mit eget fra showet)


Hello Pretty People – and welcome. Det er næsten helt sørgmodigt at skulle meddele jer, at indlægget i dag er det sidste i ledet af min dækning af Københavns Modeuge… For denne gang ;) I februar går det naturligvis løs igen. Det er til gengæld en lækker afslutning jeg har til jer.

Ingen ringere end Henrik Vibskov afsluttede denne sæsons modeuge, med et ekstraordinært show! Den talentfulde og bemærkelsesværdige designer Henrik Vibskov havde i år arrangeret et bemærkelsesværdigt show midt inde i modeshowet. I en af Vibskovs egne haller på papirøen, var vi torsdag den 7. august inviteret på guldøl og show! Midt i en firkantet catwalk var der et vandbad, hvor smukke norske balletdansere leverede et ret fantastisk show – så fantastisk, at det næsten var svært at koncentrere sig om Vibskovs smukke kreationer, som gik rundt i form af modeller, omkring vandbadet. Jeg har intet mindre end fire videoer fra showet, som jeg gerne vil dele med jer – jeg håber I får et indtryk af, hvor fantastisk et setup det var!

Vibskovs SS15 kollektion var bestemt også fantastisk! Med masser af sort/hvid, i og uden kombination, ramte han plet hos mig! Endvidere synes jeg hans blålige denimkreationer, såvel som prints var så fine! Jeg må eje det hele!

God fornøjelse med videoerne og god dag!

En spændende start på showet:

Et lille udsnit fra showet og den flotte ballet:

Endnu et klip fra selve showet:

Afslutningen på showet:

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *