Hjemmelavet lady-snaps

Snaps_før (2) Snaps_før (3) Snaps_før (1) Snaps_under (3) Snaps_under (2) Snaps_under (1) Snaps_efter (2) Snaps_efter (3) Snaps_efter (1)

Sikke en fantastisk dag! Jeg har afholdt babyshower i dag for en rigtig god veninde. Det gik simpelthen så fint – og det har været så hyggeligt! …Og hun blev rigtig glad, hvilket jo egentlig er det vigtigste ;) Hun har heldigvis nogle rigtig søde veninder, som har været fantastiske til at bakke op om arrangementet… Og jeg skriver ‘heldigvis’, fordi det desværre ikke er en selvfølge ;) Jeg er heldigvis ikke blevet konfronteret med det for nyligt, men jeg har altså veninder (og altså rigtig gode veninder, som jeg har meget høje tanker om), som simpelthen har nogle af de mest modbydelige mennesker, som tætte venner/veninder. Det er fuldstændig ubegribligt. Og så sidder man der, tvunget i lokale med disse afskyelige mennesker, som man aldrig selv frivilligt ville inddrage i sit liv. Nå jaja, jeg lukker lige ned for pessimisten igen (bær over med mig), for straks at rette blikket mod markant mere positive luner…

Hvert år holder jeg pinseferie med hele min mors familie. Det er enormt fornøjeligt. Det gjorde jeg også i år. Og i den anledning havde jeg lavet mig en hjemmelavet snaps, som naturligvis skulle medbringes på årets pinsetur. Det blev til lidt af en dame-snaps med søde noter af anis og appelsin – og endda et strejf af jordbær. Normalt er jeg ikke selv den store snapsedrikker, men den her snaps gled lige ned ;) og derfor vil jeg i dag dele opskriften med jer.

Hjemmelavet lady-snaps med anis, appelsin og et strejf af jordbær, 1 snaps: 
50 cl Aalborg Akvavit (økologisk) Basis Snaps 
skrællen fra 1 appelsin 
1 appelsin 
2 – 5 jordbær 
3 stjerneanis 

Aalborg Basis Snaps er simpelthen så smart – og du kan proppe lige præcis det i, som du lyster ;) Jeg startede med at skrælle små skræller af appelsinen og tog derefter og halverede alle bådene. Derefter slicede jeg mine jordbær. Jeg smed det hele i snapsen og lod det stå i tre dage. Herfter tog jeg to af mine stjerneanis op igen og på femtedagen tog jeg den sidste op. De afgiver simpelthen SÅ meget lækker smag, men lad dem ikke ligge for længe, da de kan overdøve de andre ingredienser. Lad den stå i yderligere ni dage. Den behøver ikke stå på køl. Hæld herefter snapsen gennem et – tre kaffefiltre og servér :)

XO Lise 

Sponsoreret – Aalborg Akvavit økologisk Basis Snaps er modtaget i gave.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *