Hopefully back for good

Hej Kære Læsere. 

Ja, pyh så gik der lige lidt længe inden jeg fik opdateret igen. Som tidligere nævnt arbejder jeg på højtryk sammen med min boss hos Jegelskermode.dk for at få vores kommende magasin klar parat til udgivelse snart :) Det bliver så godt! Det bliver udelukkende Fashion Week Issue – jeg glæder mig så meget til det færdige resultat!

Mens vi glæder os til dette, får I også lidt mere Copenhagen Fashion Week her! I får i dag mine billeder fra Københavns Modeuge fredag! Hope you like it!

 

Fredag 1. Februar 2013

Dagen startede i den smukke DAY Birger et Mikkelsen flagship store. 

Hos DAY var vi inviteret til brunch og preview af deres nye AW13 kollektion :) Jeg er så vild med at de serverede champagne klokken otte om morgenen :)! 

Søde og snaksagelige Keld Mikkelsen var naturligvis selv tilstede fredag morgen :) Sidste år interviewede jeg den charmerende herre! I kan læse interviewet her :)

Kollektionen var som altid hos DAY meget stilfuld, bohemian chic, sofistikeret og feminint. I sommers havde jeg fornøjelse af at overvære DAY Birger et Mikkelsen showet – I kan læse min anmeldelse af dette her.

 

Smukke Eva Kruse var også tilstede til det lækre event! Du kan læse min kollega Anne Sophies anmeldelse af arrangementet herjegelskermode.dk.

Efter DAY arrangementet tog min kollega Anne Sophie og jeg videre til DANSK collective arrangementet. Her mødte vi bl.a. søde designer Zarah Voigt!

Det var de to flotte herrer Uffe Buchard og Kim Grenå som stod for arrangementet i forbindelse med deres virksomhed og magasin DANSK

DANSK Collective er en samling af nogle af Danmarks dygtigste designere, som stiller op til en lille snak og preview af deres nyeste kollektioner. Heriblandt Asger Juel Larsen, I kan læse hele min anmeldelse af DANSK Collective på jegelskermode.dk ved at klikke her. Obs! Dette er ikke et billede af designeren.

Efter DANSK Collective smuttede vi videre til NOA NOA modeshow på Rådhuset. Kollektionen var super fin, meget romantisk men med lidt kant og holdt i efterårsfarver :) I kan læse hele anmeldelse af Noa noa showet og se flere billeder på jegelskermode.dk ved at klikke her, min kollega Anne Sophie har skrevet anmeldelse :)

Efter et par timer i pressebussen tog jeg videre ud til Lokomotivværkstedet for at se denne sæsons omgang af Designers Nest. Publikum talte bl.a. Eva Kruse, Margrethe Vestager og Jim Lyngvild. 

Smukke Kronprinsesse Mary var tilstede for at overrække vinder af Designers Nest hendes præmie. 

Designers Nest AW13 vinderen var Camilla Jæger. I kan læse min kollega Lauras anmeldelse af Designers Nest showet på jegelskermode.dk ved at klikke her.

Mit yndlings look til Designers Nest denne sæson var designet af Leila Góes Boavista. Billedet er et pressebillede.

Efter Designers Nest tog jeg tilbage til Børsen for at se 2 OR + BY YAT showet. Kollektionen var meget mørk men ikke goth og med fine efterårs items. I kan læse Anne Sophies anmeldelse af showet på jegelskermode.dk ved at klikke her.

Herefter var jeg videre til R I I S showet på Rådhuset. Kollektionen var meget klassisk og måske endda lidt kedelig, men med flotte linjer. I kan læse min kollega Louises anmeldelse af R I IS showet på jegelskermode.dk ved at klikke her :)

Dagens sidste show var Gaia, også på Rådhuset. Jeg var virkelig vild med farverne i kollektionen! De var som inspireret af krystaller! Meget smukke. Læs min anmeldelse af showet på jegelskermode.dk – eller klik her og se mange flere billeder!

Min søde kollega Laura og jeg til Gaia showet. 

 

Det var det for denne gang! Jeg håber vi ses snart :)

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *