Hurra for et lækkert resultat!

SANDALER1
Den midterste sten på mine smukke Nome sandaler faldt af for længe siden. Jeg har selv prøvet at lime den på igen, men uden den sad fast. Nu har skomageren Søren givet det et forsøg, og det ser fantastisk ud! Og holder!
 WEDGE
Det er svært at holde et par lyse sko rene og flotte, derfor kan jeg godt få brug for lidt hjælp! Søren har derfor renset dem for mig og skiftet hælflikker. janies
Fanden tage brosten! Så enkelt kan det siges! Min hæl blev hel skrabet og var nærmest ubrugeligt. Nu har Søren farvet den op igen, og jeg glæder mig til at tage den i brug!

Goddag smukke læsere! Jeg er ankommet til Aarhus og nyder lidt kvalitetstid med min kæreste :) Hvor befinder I jer i verden?

I dag skal det handle om sko! Det er ved at være længe siden vi har beskæftiget os, med mit yndlingsemne her på bloggen – jeg får desværre bare ikke så ofte nye sko, som jeg gjorde da jeg var ansat i skobutikkerne. Men ikke desto mindre så ELSKER jeg mine sko, og vil gerne passe godt på dem – men det kan være et stort arbejde, specielt når man har lidt mange sko (som jeg). Derfor kræver det en tur til skomageren fra tid til anden. Men valg af skomager er altså et lidt ømt emne for mig, for jeg nægter simpelthen at lade hvem som helst håndtere mine sko. I Hjørring havde jeg en fantastisk skomager… Da jeg flyttede til Aarhus som 20-årig, erfarede jeg desværre, at en dygtig skomager ikke nødvendigvis er givet, bare fordi man kalder sig skomager (dette erfarede jeg, da jeg afleverede nogle af mine yndlings støvler hos Sandalmageren på Nørre Allé – øv!). Heldigvis fandt jeg mig en god skomager til sidst i Aarhus. Men livet ville at jeg skulle videre til København, og endnu engang har jeg været på udkig efter en god skomager, denne gang i storstaden. OG SØRME SÅ! Om jeg ikke har fundet en fantastisk skomager igen! Hvor er jeg bare glad :)!

Hans navn er Søren, og han er freelance! Han har derfor ingen fast butik, men både henter og bringer gerne dine sko (og det er jo service!). Hans priser er under de gennemsnitlige markedspriser – jeg har sjældent fundet så billig en skomager, det er fantastisk! Desuden er han ret hurtig! Jeg indleverede 9 par sko og støvler, og havde dem tilbage 14 dage senere :)
Han kan kontaktes på mail skopudser@yahoo.dk, eller tilføj ham på facebook: Søren Nielsen https://www.facebook.com/skopudsning (På Søren’s facebook side kan du desuden se meget mere af hans arbejde).
…Tænker du lige nu; ham synes jeg da, at jeg har hørt om før? Men hed han ikke Simon? så er du ikke forkert på den. Søren har tidligere arbejdet under sit mellemnavn Simon, så det er den samme dygtige skomager der er tale om ;)

Rigtig god dag og weekend til jer!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *