I Crush on IBOOM <3

Hejsa Kære Læsere <3

Undskyld jeg ikke fik blogget til jer i går, regnvejret slog mit humør ihjel… Ikke at jeg sådan er i verdens bedste humør lige nu – jeg sidder nemlig DSB’s tog på vej mod Aarhus – og det ville vis være lyv at påstå at kontrolløren spreder liv og glade dage (læs: sure kælling!). …Og derudover vil jeg bare gerne hjeeeem nu! Jeg er simpelthen så træt, men er desværre først i Aarhus om en times tid. Jeg har været i KBH i dag og skyde editorial og forsidebilleder til det kommende JEGELSKERMODE.dk magasin! Og jeg er sikker på det bliver SÅ fint! Lokationen var helt perfekt, og det samme var den smukke model Caroline Ferro. I kan godt glæde jer! … Nå men altså, lige nu sidder jeg bare og keder mig i toget. Heldigvis har jeg mit nye smukke Iphone Cover at kigge på – og det gør mig altså så evigt glad! Det er naturligvis mit smukke pinke påfugle cover fra Iboom.dk jeg snakker om :) Tjek lige billederne :) (Ja jeg sagde tjek – I’m so 90’s)… 

Det smukke cover er fra www.iboom.dk

I får lige et direkte link til coveret her.

I kan følge Iboom.dk på facebook: IBoom.dk.

Eller I kan følge IBoom på Instagram også :D Iboomdk! 

Og I kan følge miiig på Instagram: LISEVEJNOE :)!!!

Mit smukke cover med påfuglen findes i flere flotte farver – men jeg skulle naturligvis have det smukke pinke cover!!!

Psst… Det smukke cover fås både til Iphone 4/4s og Iphone 5 :)!!!

Jeg har endnu flere lækre ting fra IBoom, som jeg glæder mig til at vise jer! Og jeg har virkelig ikke andet en varme ord om mit cover og om Iboom. Min iphone følger mig over alt, op og ned af lommen, i tasken – everywhere – og det holder! Ingen sten eller noget som helt er røget af :) Det er SÅ mega dejligt at man ikke skal være sådan overforsigtig med det :) Og jeg har bare fået den bedste, sødeste, venligste service hos IBoom.dk! I love it! 

 

Dejlig aften læsere og sov godt… Jeg vil glæde mig til jeg rammer min seng. Natte nat :)

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *